comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldız golcü resti çekti!

06 Ekim 2014, Pazartesi 09:25

Gaziantep maçında Emre ile tartışan ve son iki haftada yedek kalan Nijeryalı yıldız gemileri yaktı.

Nefesleri kesen maçta Torku Konyaspor'u 2-1 yenerek moral bulan Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike sorunu büyüyor... İki hafta önce Gaziantepspor ile Kadıköy'de oynanan maçta Emre Belözoğlu ile kavga eden Nijeryalı yıldız, Akhisar ve Konya karşısında yedek kalmıştı. Emenike'nin bu durumdan son derece rahatsız olduğu ve gemileri yaktığı belirtiliyor. İdmanlardaki isteksiz tavırları nedeniyle de teknik heyetin tepkisini çeken yıldız futbolcunun yakın çevresine, "Haksızlığa uğruyorum. Yedek kalacak kadar formsuz değilim. Neden ben kurban edildim bilmiyorum. Fakat şartlar böyle devam ederse çeker giderim. Fenerbahçe'de çok mutluyum ama futbol oynamak istiyorum" dediği iddia edildi.

TAKIM İÇİNDE RAHATSIZLIK YARATMAYA BAŞLADI 

Emenike'nin yedek kaldığı için yaşadığı sıkıntı artık tavırlarına da net bir şekilde yansıyor... Golcü futbolcu, büyük bir mücadele sonrasında kazanılan Konya maçında Webo'nun attığı golde hiçbir tepki göstermezken, Sow'un golünü de alkışlamakla yetindi. Emenike'nin bu tavırlarının takım arkadaşlarının da tepkisini çekmeye başladığı belirlendi.

SPARTAK MOSKOVA GERİ ALMAK MI İSTİYOR? 

Türkiye'de Emenike ile ilgili bu gelişmeler yaşanırken, Rusya'dan da dün çarpıcı bir iddia geldi... Rus basınına göre Spartak Moskova, geçtiğimiz sezon başında 13 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye sattığı Emenike'yi yeniden transfer etmek istiyor. Fakat Spartak'ın bu transfer için kasasından en fazla 8 milyon Euro çıkaracağı da ifade edildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!