comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bruno Alves'den F.Bahçe övgüsü

05 Ekim 2014, Pazar 17:46

Fenerbahçe'in Portekizli yıldızı Bruno Alves, Türkiye'de geçirdiği günleri anlattı.

Fenerbahçe'in Portekizli oyuncusu Bruno Alves, yeni sezon formalarını çok şık ve güzel bulduğunu söyledi.

Evinde ailesiyle birlikte konuk ettiği FB TV'ye açıklamalar yapan Bruno Alves, Fenerbahçe Ailesi'nin bir parçası olmaları ve Türkiye'de yaşamanın mutluluğunu tatmaları için kendi ailesini de Türkiye'ye getirdiğini söyledi. Alves şunları söyledi:
"Formaları gerçekten çok beğendim. Yeni bir tasarım var. Çok şık, çok güzel formalar olmuş. Formaların görüntüsü, geçen yıla kıyasla çok daha iyiye gitmiş. Aynı zamanda şu anda üzerimde giymiş olduğum forma, Kulübümüzün geleneksel özelliklerini de yansıtan, geleneksel bir forma. Formaları beğeniyoruz, en önemlisi de bu. Formalar, çok hoşumuza gidiyor.
 
"ÇOK MUTLU HİSSEDİYORUM"
"Kendimi çok mutlu hissediyorum. Türkiye'ye gelmek tamamen benim kararımdı. Böyle bir ailenin içinde olabilmek gerçekten mutluluk verici. Burada yeni takım arkadaşları tanıma fırsatı buldum. Burada geçirdiğim zaman, şu ana kadar benim için gerçekten harikaydı. Fenerbahçe'nin gerçeklerini, Fenerbahçe taraftarını tanıma fırsatı buldum ve gerçekten burada çok iyi ağırlandım şu ana kadar. Ailemi de buraya getirdim. Onların da Türkiye'de yaşamanın mutluluğunu tatmalarını istedim. Onların da Fenerbahçe Ailesi'nin bir parçası olmasını istedim."
 
"DÜNYADA ÇOK AZ KULÜP VARDIR Kİ..."

"Benim için çok önemliydi geçen sene. Geçen sene ilk yılımda, Fenerbahçe'de şampiyon olduk ve çok büyük bir bayramı, kutlamayı hep birlikte yaşadık, bunun ayrıcalığını yaşadım. Şöyle düşünüyorum; Dünyada çok az kulüp vardır ki Fenerbahçe'nin geçen sene yaşadığım kutlamaları kadar büyük kutlamalar yapabilsin. Gerçekten harika günlerdi bizim için"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!