comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'dan futbolculara şut emri

20 Eylül 2014, Cumartesi 13:01

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Gaziantepspor'da iki isimden çekinirken, oyuncularına kapalı savunmayı aşmak için şut emri verdi.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Gaziantepspor maçıyla başlayacak 3 haftalık periyotta 9 puanı hedeflediğini futbolcularına anlattı. Kartal, Gaziantepspor, Akhisar ve Konyaspor maçından alınacak galibiyetlerle bir anda rakipleri önünde avantaj yakalayacaklarını ve Galatasaray karşısına psikolojik üstünlükle çıkacaklarını anlattı.

İsmail Kartal, Gaziantep'in iki silahı İbrahim Akın ve Muhammed Demir'e dikkat etmeleri konusunda oyuncularını uyardı. İki maçta iki gol atan Muhammed'in ceza sahası içinde çok tehlikeli olduğunu 2 maçta 4 asist yapan İbrahim'in ise çok hareketli ve sürekli yer değiştirerek kendileri için tehlikeli olabileceğini anlattı.
BOMBALAMA EMRİ!

Gol yollarında sıkıntı çeken Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal çareyi uzaktan şutlarda buldu. Antrenmanlarda uzaktan şut çalışması yaptırmaya başlayan Kartal, futbolcularından her fırsatta kaleyi görmelerini istedi. Sarı- lacivertlilerde Mehmet Topal, Diego ve Caner Gaziantepspor savunmasını açmak için bol bol şut denemeleri yapacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!