comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan Gönül: ''Seriyi sürdürmek istiyoruz''

20 Eylül 2014, Cumartesi 13:00

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahalarında Gaziantepspor ile yapacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahalarında Gaziantepspor ile yapacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

FBTV'ye açıklamada bulunan Gökhan Gönül, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda puan kaybı yaşamak istemediklerini dile getirdi.

Milli futbolcu, sezon başında takımların inişli çıkışlı bir grafik sergilediğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz sezon ilk maçlarda puan kayıpları yaşadık ama ardından bir galibiyet serisi yakalayarak ve puan kaybı yaşamadan şampiyonluğa yürüdük. Bu sezon ilk deplasman maçımız Trabzonspor'du ve 2 puan bıraktık. O nedenle deplasmanda yaşanan puan kaybının ardından içeride oynayacağımız maç çok daha önemli. Gaziantepspor maçına da takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Uzun süredir de kendi sahamızda puan kaybetmiyoruz. Aynı şekilde Gaziantepspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz." 

Fenerbahçe karşısında rakip takımların genelde kapalı bir oyun sergilediğini savunan Gökhan Gönül, şu ifadeleri kullandı:

"Sahamıza gelen takımlar daha çok geride bekleyip, buldukları kontra ataklarla skora gitmeye çalışan bir taktikle sahaya çıkıyorlar. Buraya, 'en kötü beraberlikle ayrılırım' mantığı ile gelen takımlar gol yediklerinde o dakikadan sonra açık bir futbol oynadıkları için biz de istediğimiz skorlara ulaşıyoruz. Gaziantepspor da ilk olarak kapalı bir oyunla karşımızda olacaktır. Ancak bu durum futbolu güzelliğinden uzaklaştırıyor. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile oynadığımız maç aslında çok da zevkli değildi. Biz, her rakibin top oynamasını istiyoruz."

Gökhan Gönül, hedeflerini gerçekleştirme yolunda sarı-lacivertli taraftarların verdiği desteğin çok önemli olacağını dile getirerek, "Takımımız adına itici bir güç taraftarımız. Özellikle iç sahada da bu takımın bir futbolcusu olarak bu gücü hissediyorum. Gaziantepspor maçında da bizlere destek olacaklarına inanıyorum. Takımımızı her koşulda ve olumlu bir şekilde desteklesinler. Şampiyonluğa oynayan bir takım içeride puan kaybetmemelidir" değerlendirmesinde bulundu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!