comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ramazan, Sow'u kötü etkilemiş

18 Eylül 2014, Perşembe 14:33

Moussa Sow'un yükleme idmanlarına denk gelen dönemde Ramazan olması ve oruç tutması nedeniyle yeterli hazırlığı yapamadığı ifade edildi.  

Fenerbahçe'nin özellikle Trabzonspor deplasmanında oynadığı maçta sahadaki performansıyla tartışılan Senegalli forvet Moussa Sow'dan öz eleştiri.

Sezona formsuz giren ve gol yollarında etkisiz kaldığı yönünde eleştirilere hedef olan Sow, sahadaki performansından kendisinin de memnun olmadığını söyledi. Her zaman sahada en iyisini vermek için mücadele ettiğini belirten Fenerbahçeli golcü, 'Bazen sahada istediklerimi yapamadığım anlar oluyor. Pozisyonlara giriyorum, pozisyonlar oluşturabiliyorum, bazen de pozisyonların içinde olamıyorum. Ama benim için en önemlisi Fenerbahçe'nin başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstermek. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağım' ifadelerini kullandı.

Sow'un formsuz görüntüsünün sırrı ortaya çıktı. Senegalli forvet, sezon başı kampının Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle yükleme antrenmanlarında istenilen düzeyde çalışamadı. Yapılan testlerde performans olarak takım arkadaşlarının gerisinde kalan Sow için özel bir fizik kondisyon artırıcı çalışma programı hazırlanmıştı, ancak bu kez araya milli takım arası girdi ve Senegalli golcü 15 gün boyunca takımdan uzak kaldı. Sow'un son günlerde antrenmandaki hırslı görüntüsü teknik heyeti sevindirdi. Antrenmanların dışında bireysel olarak özel çalışmalar yapan Sow'un birkaç hafta içerisinde fizik kondisyon olarak hazır duruma geleceği belirtildi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!