comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kartal, Diego ile özel görüştü

17 Eylül 2014, Çarşamba 14:53

Trabzon maçında Sow ile tartışan sambacı hatasını kabul etti. İsmail Kartal, Diego ile yaptığı görüşmede, "Sen bu takımın en önemli parçasısın. Şut atmaktan vazgeçme. Ancak takım oyuncusu da ol" dedi.

F.Bahçe, Trabzon'da golsüz berabere kalırken kötü futbol dışında en çok konuşulan Diego Ribas ile Moussa Sow'un saha içindeki 'Pas vermedin' tartışmasıydı. İki oyuncu henüz terleri soğumadan barıştı ama teknik direktör İsmail Kartal da olaya el attı. 
 
SİSTEMİ SANA GÖRE KURDUM 

Diego Ribas ise özel bir görüşme yapan Kartal, "Bu takımın en önemli parçası sensin. Sistemi sana göre kuracağım. Elbette kaleye şut atacaksın. Bundan sakın vazgeçme. Ancak bir takım oyuncusu olduğunu da unutma" dedi. Böylece Kartal hem Brezilyalı oyuncuyu uyardı hem de "gaz" verdi. Futbol deyimiyle "Diegonal pas" verdi, çok kullanılan bir ifadeyle de "tavşana kaç, tazıya tut" dedi. Görüşmede Kartal'ın, "Henüz takım arkadaşlarının hangi pozisyonda nasıl davranacağını bilmiyorsun. Bunlara alışacaksın. Sow da ofsaytta olduğunda pas istememesi gerektiğini öğrenecek. Saha içindeki böyle tartışmalar da iyidir. Çünkü hırslı oyuncu tartışır. Tabii tartışmalar uzamayacak ve yapıcı olacak" diye de ekledi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!