comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte Diego-Sow kavgasının sebebi

17 Eylül 2014, Çarşamba 09:33

Trabzonspor maçı sonrası yöneticilerle bir araya gelen Teknik Direktör İsmail Kartal, Diego-Sow tartışmasının ve Brezilyalı yıldızın oyundan çıkarken ortaya koyduğu tavırların kazanma arzusundan kaynaklandığını belirtti.  

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Trabzonspor maçında Diego ve Sow'un yaşadığı tartışma ile Brezilyalı yıldızın oyundan alındıktan sonra kendisine elini uzatmamasını fazla önemsemediği bildirildi.

Sarı-lacivertli ekibin hocasının aksine yaşananları takım adına pozitif gelişmeler olarak değerlendirdiği kaydedildi. Futbol kamuoyunda ve Fenerbahçe camiasında Trabzonspor maçından alınan sonuçtan çok bu iki olay gündeme damgasını vururken özellikle Diego'nun hocasına olan tavrı eleştiri toplamıştı. Karşılaşma sonrası yöneticiler ile mini bir toplantı yapan Kartal, bu iki durumun takım içindeki rekabetin bir sonucu olduğunu ifade etti.

Sow ve Diego'nun tartışması ile ilgili, “Takımın ve oyuncuların kazanma arzusunu gösteriyor” ifadelerini kullanan İsmail Kartal, Diego gibi bir yıldızın oyundan çıkarken üzülmesinin de kendileri adına önemli olduğunu belirtti.

Üst düzey başarılar kazanmış Diego gibi bir oyuncunun halen forma arzusu ve oynama isteğini bir kez daha ortaya çıktığını belirten deneyimli çalıştırıcı, bu iki durumun takım içindeki rekabetin boyutlarını ortaya koyduğunu kaydetti.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!