comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan'ın milli takım üzüntüsü

02 Eylül 2014, Salı 10:32

Fenerbahçe'nin son dönemdeki gündem ismi Volkan Demirel, yakın çevresine içinde bulunduğu durumu anlattı.  

Melo için sarfettiği sözler nedeniyle hedef adam haline gelen Volkan Demirel, son olarak A Milli Takım'a alınmamasına oldukça içerledi. Fenerbahçe'nin 1 numarası yakın çevresine, "Hiç hak etmediğim bir durumla karşı karşıyayım" dedi.

Galatasaray ile oynanan Süper Kupa Finali'nde Melo ile gerginlik yaşayan, maçın ardından da Brezilyalı futbolcuyu hedef alan Volkan Demirel, PFDK tarafından 3 maç ceza almıştı. "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa iş bana düşecek" sözleriyle birçok kurumun da eleştirdiği Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi, aldığı cezanın ardından Fatih Terim tarafından da A Milli Takım kadrosuna alınmadı. Yıldız file bekçisinin, yaşanan olaylar nedeniyle Ay-Yıldızlı ekibe çağrılmadığı iddiaları gündeme damgasını vururken, Volkan da yakın çevresine içinde bulunduğu ruh halini anlattı. Kadroya alınmamasının canını çok sıktığını söyleyen Fenerbahçe'nin 1 numarasının, "Bu durum içimi çok acıttı. Hiç hak etmediğim bir durumla karşı karşıyayım. Performansımın iyi olmasına rağmen kadroya çağrılmamamın nedeni açıkça ortada" dediği öğrenildi.

'Bundan sonra konuşmayacağım'

Son dönemde yapılan eleştiriler nedeniyle de sıkıntılı bir sürece giren Volkan, önceki gece oynanan Karabükspor maçının ardından kısa bir konuşma yaptı. Milli takıma alınmamasının sorulması üzerine gülerek "Hayırlısı olsun" cevabını tecrübeli kaleci, "Bundan sonra konuşmayacağım" ifadesini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!