comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Baroni'den tişörtlü gönderme

31 Ağustos 2014, Pazar 21:56

Fenerbahçe, yabancı kuralı nedeniyle yollarını ayırdığı Cristian Baroni ve Joseph Yobo için Karabükspor maçı öncesinde bir tören düzenledi. Törende Baroni'nin giydiği tişört dikkat çekti.

Yabancı kontenjanı dolayısıyla Fenerbahçe ile yolları ayrılan Baroni ve Yobo için, Karabükspor maçı öncesi tören düzenlendi.
 
Karşılaşma öncesi son kez takım arkadaşlarıyla soyunma odasına gelen iki oyuncu daha sonra sahaya çıktılar. Menajer Hasan Çetinkaya eşliğinde maç öncesinde Şükrü Saracoğlu'nun zeminine çıkan iki oyuncuyu önce takım arkadaşları alkışlarla karşıladı. 
 
Taraftarın tezahüratları eşliğinde Maraton tribününün yolunu tutan oyunculara Aziz Yıldırım teşekkür plaketi verdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın iki oyuncuyla da uzun uzun vedalaşması ve oyuncuların Başkan ile çektirdiği hatıra fotoğrafı objektiflere yansıdı. 
 
Cristian ve Yobo plaketlerini aldıktan sonra taraftarın alkışları ve tezahüratları eşliğinde sahadan ayrıldı. Fenerbahçe'ye veda eden iki oyuncu da son kez taraftarı selamladılar.
 
BARONI'NİN TİŞÖRTÜ DİKKAT ÇEKTİ
Bu arada törende Cristian Baroni'nin giydiği tişört dikkat çekti.
 
Brezilyalı futbolcu, sahaya üzerinde “Underated” yazan bir tişörtle çıktı.
 
“Underated", bir İngiliz giyim markası. Ancak bu markanın İngilizce'deki başka bir kelimeye olan benzerliği kafalarda soru işaretleri yarattı.
  
Çünkü “underrated” kelimesi İngilizce'de “Hak ettiği değeri görmemiş” anlamına geliyor. Bu kelime ile marka arasında sadece 1 harflik fark var. Marka tek "R" ile yazılırken, “Hak ettiği değeri görmemiş” anlamına gelen “underrated” çift "R" ile yazılıyor.
 
TİŞÖRTÜ SON ANDA GİYDİ
Bu arada dikkat çeken bir başka olay da Cristian Baroni'nin bu tişörtü sahaya çıkmadan hemen önce giymesi. Soyunma odasında arkadaşlarıyla vedalaşırken başka bir tişört giyen Baroni, sahaya çıkarken bunu değiştirip “Underated" yazan tişörtü sırtına geçirdi. 
  
Baroni'nin bu hareketi kafalarda “Tesadüf mü? Yoksa ince bir mesaj mı?” sorularına yol açtı.
 
2009'da Corinthians'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Cristian Baroni, bu süreçte 2 lig şampiyonluğu yaşamıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!