comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal istedi, operasyon başladı

22 Ağustos 2014, Cuma 12:16

Fenerbahçe'nin çiçeği burnundaki hocası İsmail Kartal beğenmediği defans hattına takviye yapılmasını isterken, yönetim Ümit Kurt için harekete geçti.

Fenerbahçe'nin çiçeği burnundaki hocası İsmail Kartal sezonun başlamasıyla birlikte baş gösteren savunma hataları yüzünden oldukça sıkıntılı. Roma maçında da tekrar eden savunma hataları için teknik direktör Kartal, yeni bir program uygulamaya başladı. Kolay gol pozisyonu veren savunma hattıyla özel olarak ilgilenen İsmail Kartal, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finaline kadar defans hattını hazır hale getirmeyi planlıyor. Kartal bunun için Gökhan, Caner, Alves, Bekir, Serdar, Kadlec ve Hasan Ali ile bir toplantı yaptı. Kartal; Egemen'in yokluğunda uyumlarını beğenmediği Alves ve Bekir'e uyarılarda bulundu.

KARTAL DA, YILDIRIM'DAN SOL STOPER İSTEDİ
Egemen Korkmaz'ın sakatlığı sonrası yaşanan sol stoper sıkıntısı hazırlık maçlarında kendisini iyiden iyiye göstermeye başladı. Son oynanan Roma maçında sol stoperde oynamak zorunda kalan Bekir'in yerini yadırgaması üzerine İsmail Kartal'ın Roma dönüşü sohbet ettiği Aziz Yıldırım'a, "Bir sol stoper alsak fena olmaz" dediği bildirildi. Yıldırım'ın da daha önce Hasan Çetinkaya'nın ön görüşme yaptığı Ümit Kurt için hazırladığı raporu inceleyerek son kararını vereceği bildirildi. Kartal'ın sol stoper için ısrarcı olmadığı ama Yıldırım'ın da defans hatalarının nedeni olarak sol ayakla oynayan bir stoperlerinin olmamasını gördüğü de kaydedildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!