comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal: "Oyun sistemimizden..."

17 Ağustos 2014, Pazar 00:09

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçı sonrası basının karşına çıktı.

İşte o açıklamadan satır başları;
Göreve geldiğimden bugüne kadar Olympiakos'a karşı bir lig maçına çıkıyormuşuz gibi hazırlandık. Sahada bir takım olarak son 3-4 maçtır kazanamamanın verdiği bir sıkıntı vardı. Bizim asıl hedefimiz Galatasaray ile oynayacağımız kupa maçına ve lige en iyi şekilde hazırlanmaktı.

Saha içerisinde futbolcularımızın gösterdiği oyunla çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Samandıra'da ekibimle birlikte oyunun analizini yapıp bundan sonraki maçlarla ilgili programımızı yapmaya devam edeceğiz.

"AMACIMIZ TOPUN DAHA ÇOK BİZDE KALMASI"

Bizim amacımız topun bizde daha kalmasını sağlamak. Hatalar olmasına rağmen bunun üzerine gideceğiz. Yeri geldiğinde daha fazla baskı yapan bir takım. Reaksiyonları göstererek oyuncularımızla birlikte topun bizde kalmasıyla kendimizi geliştirerek yolumuza devam edeceğiz..

"OYUN SİSTEMİMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Diego geldiğinde de biz oyun sistemimizden vazgeçmeyeceğiz. Fenerbahçe 10 senedir aynı sistemde oynuyor. Yalnızca bu sistemle ilgili 1-2 ufak değişiklikler olabilir ama biz sistemimizden vazgeçmeyeceğiz.

"FENERBAHÇE KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKAR"

Zaman zaman oyundan düştüğümüz yerlerde oldu. Bunların analizlerini yaparak minimuma indireceğiz. Ofansif ve defansif anlamda kendimizi geliştirerek daha iyi olacağız. Fenerbahçe her maçına kazanmak için çıkar ve şampiyon olmak için mücadele eder.

"BEN NEREDE NASIL KONUŞACAĞIMI BİLEN BİR İNSANIM"

Bu konuyla ilgili çok spekülasyonlar oldu. Ersun hocayla geçmiş dönemde başarılı zamanlarımız oldu. Ben kendimi bilen bir insanım, kendime güvenen bir insanım. Ben nerede ne konuşacağımı bilirim. Allah herkesin yolunu açık etsin.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!