comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'dan oyunculara ültimatom

08 Ağustos 2014, Cuma 11:31

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yakınlığı ile bilinen ve uzun yıllardır FBTV'de programlar yapan Alaattin Metin, Akşam Gazetesi'ndeki haberinde krizin tüm detaylarını kaleme aldı.  

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ile Ersun Yanal arasında patlak veren krizin perde arkasında yaşananlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yakınlığı ile bilinen ve uzun yıllardır FBTV'de programlar yapan Alaattin Metin, Akşam Gazetesi'ndeki haberinde krizin tüm detaylarını kaleme aldı. 

İŞTE O HABER VE TÜM DETAYLAR:


"Şampiyonluk sonrası bu sezon geç açıldı. Topuk Yaylası'na gittiler. Dönüşte 4 gün bayram izni verdi. İngiltere ve Kopenhag'da da hep kısa idmanlar, koşu idmanları yaptırdı. İstanbul'a dönüşte de Ersun Hoca, takıma 3 gün izin verince Başkan Aziz Yıldırım devreye girdi. İzni iptal edip, pazartesi akşamı idman istedi. Futbolcularla toplantı yaptı ve uyarı zirvesi gerçekleşti. Aziz Başkan, 11 Temmuz'da başlayan 22 günlük yeni sezon hazırlıklarında 7 gün izin olunca kızdı.

ARTIK YATMAK YOK

Peki Samandıra'da futbolcularla yapılan kritik zirvede neler konuşuldu? F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, toplantıda oyuncularına çok net 5 mesaj verdi. Başkan Yıldırım, bugüne kadar görülmemiş uzunluktaki tatil sürecine dikkat çekti ve oyuncularına "Erken şampiyon oldunuz ve uzun zamandır tatil yapıyorsunuz. Bundan sonra size tatil-izin yok" dedi.

G.SARAYLILAR PARA ALAMIYOR

Yıldırım, Türk sporunun tamamını etkisi altına alan ekonomik krize dikkat çekti: "Hepiniz paranızı alıyorsunuz, karşılığını da vermeniz lazım. Yan gelip yatarsanız, yarın işler zora girer. Bakın G.Saray dahil, diğer kulüplerin futbolcuları paralarını alamıyor."

BÜTÜN İDMANLARI İZLEYECEĞİM

Başkan Aziz Yıldırım'ın, Samandıra'daki kritik toplantıda "Bundan sonra bütün idmanlara geleceğim, sizi izleyeceğim. Çalışmalarınızı göreceğim" sözleri de F.Bahçeli futbolcular için önemli bir mesaj... F.Bahçe geçen sezonun devre arasında da kriz yaşadı, deplasmanlarda üst üste maç kazanamadı. Yıldırım'ın Samandıra çıkarması sonrası farklı şampiyonluk geldi.

SİZE PARA BULMAK İÇİN TATİL YAPMADIM

Başkan Aziz Yıldırım, bu yaz da uzun bir tatil yapmadı. Oyuncularını da "Ben kendime 5 gün izin verdim. 3. gün koşa koşa kulübe geldim. Niçin biliyor musunuz? Size para bulmak için. Bu yüzden formanın hakkını özellikle vermenizi istiyorum" diye uyardı.

İSTANBUL DIŞINA ÇARŞI İZNİ YASAK

Aziz Yıldırım, yeni kuralları da açıkladı: "Hepiniz bilin. Şehir dışına çıkmak yok. İstanbul dışına çıkan bana haber verecek, izin alacak, öyle gidecek. Artık herkes burada, kulüpte, İstanbul'da olacak."

ÖZEL HAYATA KARIŞMAZ

Başkan Aziz Yıldırım'ı çok iyi bilirim. Başta Ersun Yanal, öyle kimsenin özel hayatına karışmaz. Onun tek derdi takımdır, sportif başarıdır. Bu sezon 4. yıldızı takmayı çok istiyor. Futbolcularına çok güveniyor. 'Karakterli oyuncularımız var. Bu şampiyon kadrodur. Şampiyon olmamız lazım. Bu da çalışarak olur.' diyor."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!