comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ve ipleri Kopenhag'taki kadın kopardı

08 Ağustos 2014, Cuma 10:31

Vatan gazetesine göre, Ersun Yanal'ın Sevilla ile Kopenhag'ta oynanan hazırlık maçından önce bir kadınla görülmesi ve bunun arkadaşları tarafından başkana anlatılması tüm krediyi bitirdi  

Vatan gazetesinin iddiasına göre, Ersun Yanal'ın, Başkan Aziz Yıldırım'daki kredisi Kopenhag'da yaşanan olay üzerine tükendi. Yanal'ın, Sevilla ile oynanan maç öncesi Kopenhag sokaklarında yanında genç bir kadın ve menajer Mithat Halis'le birlikte dolaştığı ve bunun başkan Aziz Yıldırım'ın kulağına gittiği öğrenildi. Hatta futbolcular Diego Ribas ile Pierre Webo'nun da Yanal ile genç kadın arkadaşını yan yana gördükleri ve bu anları espri olsun diye videoya çektikleri belirtildi.

SERİ TOPLANTILAR BAŞLADI

Genç kadının Yanal'la ilişki boyutu bilinmiyor. Ancak kadının ertesi gün tribünde yine Yanal'ın yakın dostu Mithat Halis ile yan yana olması, iddiaların boyutunu değiştirdi. Aynı gece Yanal'ın dışarıda ve otelde tüm yaşadıkları, Başkan'a yakın isimlerce tek tek kaydedildi. İstanbul'a gelince film koptu. Yaşananlar Başkan'a aktarıldı. Sonrasında Aziz Yıldırım'ın olayları başlatan seri toplantıları başladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!