comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'li oyuncudan iddialı demeçler

22 Temmuz 2014, Salı 20:51

Fenerbahçe'nin Çek savunma oyuncusu Michal Kadlec, yeni formalarına 4. yıldızı takmak istediklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Michal Kadlec kameralar karşısına geçti
 
Hazırlıkların güzel geçtiğini ifade eden Kadlec, yeni sezonda 4. yıldızı takmak istediklerini ifade etti.
 
"HOCAMIZIN KARARINA SAYGILIYIM"
Kadlec, "yeni sezon öncesi üç formayıda beğendim. Bu formalar yeni sezonda bize şans getireceğine inanıyorum. Şuan formanın üstünde üç yıldız var ancak buna 4. yıldızı takmak istiyoruz” dedi.
 
Geçtiğimiz sezon bir çok mevkiide oynadığını belirten Çek savunma oyuncu, teknik direktör Ersun Yanal'ın tercihine saygı duyacağını ifade etti.
 
Çek savunmacı, “Takımda bana nerede ihtiyaç varsa orada oynuyorum. Sol bek veya stoper konusunda karar teknik direktör Ersun Yanal'a ait. Teknik ekip bana nerede ihtiyaç duyarsa orada görev yaparım. Geçen sezonun ikinci yarısında daha çok stoperde oynadım. Önemli olan benim nerede oynadığım değil takıma ne kadar katkı vereceğim” diye konuştu.
 
Michal Kadlec, yabancı sınırlaması hakkında konuştu ve “Federasyonun almış olduğu karar neticesiyle bu sezon 8 yabancı oyuncu ilk 18'in içinde yer alacak. Bu kadroda yer alacak 8 oyuncu için güzel bir olay ancak kadromuza bakacak olursak 3-4 oyuncunun takımdan gitmesi gerekiyor. Bu federasyonun almış olduğu bir karardır mecburen uyacağız” ifadelerini kullandı.
 
"HER ZAMAN HAZIR OLMALIYIZ"
Kadlec, geçen sezon kadro dışı kalmasını da değerlendirdi.
 
Defans oyuncusu, “Bu kadar uzun süre kadro dışı kalmak benim için de ilkti. Ama her zaman hazır olmanız gerekiyor. Bu nedenle antrenmanlar dışında ekstra çalıştım. Bu yaz sürekli çalışarak fiziksel açıdan iyi duruma gelmeye çalıştım” dedi.
 
Tecrübeli oyuncu, Bundesliga'da karşılıklı oynadığı Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego'dan da övgüyle bahsetti. Çek oyuncu Diego'nun Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!