comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal, Prandelli'ye gözdağı verdi

22 Temmuz 2014, Salı 13:55

"Fenerbahçe'yi yenerek Süper Kupa'yı alacağız" diyen Galatasaray'ın hocası Prandelli'ye, Ersun Yanal'dan yanıt gecikmedi.

G.Saray'ın hocasının, "Türkiye'nin en büyüğü biziz. F.Bahçe'yi yenip Süper Kupa'yı kazanacağız" açıklaması sarı-lacivertlileri hırslandırdı. Ersun Yanal, "Derbiyi kazanarak Prandelli'yi hayal aleminden uyandırmak lazım" diyerek oyuncularını motive ediyor.  Süper Lig Şampiyonu F.Bahçe ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu G.Saray, 25 Ağustos'ta Süper Kupa finalinde bir kez daha karşı karşıya gelecek. Son iki finali Cimbom'un kazanması, Fenerbahçe adına Süper Kupa'yı daha önemli kılıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin "Türkiye'nin en iyi takımı Galatasaray. Fenerbahçe'yi yenip Süper Kupa'yı kazanacağız ve en büyük olduğumuzu rakibimize bir kez daha göstereceğiz" şeklindeki açıklamaları ise sarı-lacivertlileri iyice hırslandırdı. 
 
 
BÜYÜK KİMMİŞ GÖRSÜN

Bu durumu lehte kullanmak isteyen teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularının Prandelli'nin sözleri üzerinden motive ediyor. Yanal'ın, "Türkiye'nin en büyüğü ile henüz tanışmayan Prandelli'ye güzel bir 'hoş geldin' partisi hazırlamak kaçınılmaz oldu. Kupayı kazanıp onu hayal aleminden uyandırmak lazım" diyerek oyuncularını şimdiden dev maça hazırladığı belirtiliyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!