comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin müthiş planı!

21 Temmuz 2014, Pazartesi 13:15

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, yeni sezon formalarının satış rekoru kıracağını, 1 milyon forma satmayı hedeflediklerini söyledi.

Kiğılı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Feneriumlardan sorumlu yönetici olduğunu hatırlatarak, "Altı senedir Feneriumların yönetiminden sorumluyum. Bu 6. senemizde, ustalık devresinde hakikaten de müthiş formalar yaptık" dedi.

Üç değişik forma satışa sunulduğunu belirten Abdullah Kiğılı, "Beyaz olan deplasman forması, bir tanesi yılların Fenerbahçe ile özdeşleşmiş olan çubuklu formamız, bir de elektrik mavisi formamız var. Bunun da çok büyük ilgi göreceği ve satışta büyük patlama yapacağı inancını taşıyorum. Bu sene formalarımız kumaş olarak, kalite olarak, dizayn olarak inanılmaz güzellikte" diye konuştu.
"Hedef, 1 milyon forma satmak"

Kiğılı, formaların satışa çıkar çıkmaz büyük ilgi gördüğünü kaydederek, mağazalarda, internet satışlarında patlama yaşandığını söyledi.

"Bu sene formaların ön yüzünde sponsor olmadığından dolayı en büyük sponsorun taraftarımız olduğunu düşünüyorum" diyen Abdullah Kiğılı, "Taraftarımız formayı çok beğenecek ve destekleyecek. Formada büyük bir patlama yapıp, rekor kıracağımız inancını taşıyorum. Nitekim de son bir haftada inanılmaz bir talep gördük. Bu da bizi umutlandırıyor. Hedefimiz büyük bu sene. Hedef 1 milyon forma satmak. Forma sattıkça 1 milyondan geriye düşerek gelecek" ifadelerini kullandı.

"Hiç mütevazı olmayacağım"

Feneriumlarda 5 binin üzerinde ürün çeşidi olduğunu anlatan Kiğılı, Fenerbahçe'nin ürün konsepti ve çeşidi ile dünyanın en büyük kulüplerini geride bıraktığını savundu.

Abdullah Kiğılı, Fenerium'un Fenerbahçe'nin yüz akı olduğun vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Feneirum'da 5 binin üzerinde bir ürün çeşidi var. Hiç bu hususta mütevazı olmayacağım. Fenerbahçe, şu andaki ürün konsepti ve çeşidi ile dünyanın en büyük kulüplerinin bile ilerisinde. Kimse bu işe şaşırmasın. Manchester United, Barcelona, Liverpool, Real Madrid ve Juventus'un da önünde. Bu merchandising dediğimiz spor ürünlerinde 1 numara. Gidin bakın onların mağazalarında satılan mallara, ürün çeşitlerine bakın bir de gelin Fenerium'u inceleyin. O kadar iddialı konuşuyorum. Daha yeni doğmuş, 10 saatlik bir bebeğe Fenerbahçe'nin bir ürününü giydirebiliyoruz. Beş binin üzerinde ürün çeşidi var. Sponsorluklar, lisans veriyoruz, yılda 5 milyonun üzerinde de böyle lisans gelirlerimiz var. Fenerium, Fenerbahçe'nin yüz akı."

"Taraftarımız Diego'yu oynadıkça çok daha fazla sevecek"

Abdullah Kiğılı, yeni transferleri Diego Ribas'ın takıma önemli bir katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Taraftarların da Diego'yu oynadıkça daha çok seveceğini dile getiren Kiğılı, "Diego Ribas takıma çok büyük bir güç katacak. 10 numara boşluğunu Diego ile doldurduk. Taraftarımız Diego'yu oynadıkça çok daha fazla sevecek" diye konuştu.

Kiğılı, şu anda transferi kapattıklarını aktararak, "Zaten kadromuz dolu. İki takım çıkarabilecek düzeydeyiz. Yeni sezonda oturmuş bir teknik kadromuz, oturmuş bir futbol takım kadromuz ve tamamen önü açılmış yönetim kurulumuzla artık bu sene 20. şampiyonluğumuzu almayı düşünüyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.

Abdullah Kiğılı, "Hukuki süreç devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimali var mı?" şeklindeki soru üzerine, "Şu an bir şey diyemiyorum. Hala ümit var mı, bana göre var. O ümidi taşıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!