comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Inter'in tek rakibi Fenerbahçe (Video)

21 Temmuz 2014, Pazartesi 10:04

Brezilyalı golcüyü kadrosuna katmak isteyen Inter, Pato için Fenerbahçe ile yarışıyor.

Serie A'da eski günlerine dönmeye çalışan Inter bir dönem Milan'da forma giyen golcü oyuncu Pato'yu kadrosuna katmak istiyor, ancak bu transferde Fenerbahçe ile yarışıyor.
 
Corriere Dello Sport'ta çıkan habere göre Brezilyalı golcü ile İtalyan devinin yanı sıra Fenerbahçe de ilgileniyor. Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Moussa Sow üçlüsünü sezon ortasında düzenlenecek olan Afrika Uluslar Kupası'na gönderecek olan Kanarya, hücum hattına destek olacak kaliteli bir isim arıyor.
 
Genç yaşta transfer olduğu Milan'da 150 maça çıkan ve 63 gol atan 25 yaşındaki forvet, Milan'da mental olarak tutunamamıştı. 2013 yılında 15 milyon Euro karşılığında Corinthians'a transfer olan Pato, bonservisi Corinthians'da olmasına Sao Paulo'da forma giyiyor.
 
Brezilya temsilcisinde oynadığı son iki maçta yalnızca 24 dakika forma şansı bulabilen Pato, Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda da milli takım kadrosuna girememişti.
 
Fenerbahçe, kiralamayı da bir opsiyon olarak gördüğü bu transferde Webo'nun satılması halinde para+Baroni teklifi de yapabilir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!