comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Salih Uçan'ın yerine Brezilya'lı (Video)

26 Haziran 2014, Perşembe 10:17

Avrupa umutlarının artmasının ardından transferde düğmeye basan Sarı-Lacivertliler, Sao Paulo'da forma giyen Denilson Pereira Neves için görüşmelere başladı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeniden yargılanma kararının ardından Fenerbahçe'de de harekat başladı. Diego Ribas'la anlaşmalarının ardından yabancı transferini kapadıklarını söyleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden yargılanma ile Avrupa umutları artınca bu fikrini değiştirdi.

Yeni sezona 3 kulvarda mücadele edecek güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmeyi planlayan Sarı-Lacivertliler'in hedefindeki isimler de ortaya çıkmaya başladı. Bu oyunculardan birinin Brezilyalı Denilson Pereira Neves olduğu ortaya çıktı.
Ülkesinde Sao Paulo forması giyen 26 yaşındaki orta saha için girişimlere başlayan Şampiyonu'nun, bu oyuncuda ısrarcı olduğu öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın uzun süredir takip ettiği oyuncu, 5 yıl da Premier Lig'de Arsenal forması giydi.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO

İngiltere'ye büyük ümitlerde gitmesine rağmen beklentilerin uzağında kalan ve tekrar ülkesine dönen Sambacı için istenen bonservis bedeli ise 4 milyon Euro... Salih'in Roma'ya kiralanmasının ardından Meireles'in de satılması gündeme gelirken, Yanal, Denilson ile orta sahayı güçlendirmeyi planlıyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!