comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sow son sözünü söyledi!

26 Haziran 2014, Perşembe 09:48

Transferin gözde isimleri arasında yer alan Moussa Sow, sarı lacivertli ekipteki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu ve adeta son sözünü söyledi.

Attığı kritik gollerle Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda pay sahibi isimlerden biri olan Moussa Sow, geleceğine ilişkin çarpıcı sözler sarfetti.

Bonservisinde, “17 milyon Euro'ya serbest kalır” maddesi bulunan ve birçok kulübün transfer listesinde yer alan Senegalli golcü, son noktayı koydu. Geçtiğimiz sezonun ardından yaptığı açıklamalarla ayrılık sinyalleri veren yıldız futbolcu, “Ben Fenerbahçe'ye imza atarken, son iki yılımda ücretimin düşeceğini biliyordum. Bunu zaten sorun yapmıyorum. Menajerim vasıtası ile bana Katar başta olmak üzere Avrupa'nın pek çok kulübünden cazip teklifler geldi. Ancak Fenerbahçe bonservis bedelimi 17 milyon Euro olarak açıkladı. Bu durum beni almak isteyen kulüplerin, rakamı duyduktan sonra tekliflerini geri çekmesine neden oldu” dedi.
"TEK DÜŞÜNCEM"

Yeni sezon için kendini tamamen Fenerbahçe'nin başarısına şartladığını da vurgulayan Sow, “Artık 14 Temmuz'u bekliyorum. Çok iyi bir kamp süreci geçirip, takımıma faydalı olmak istiyorum. Başkanımız Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanacak olması da bizim için ekstra motivasyon oldu” açıklamasını yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!