comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den transfer atağı

26 Haziran 2014, Perşembe 08:37

Yeniden yargılanma' kararıyla Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesapları yapmaya başlayan Fenerbahçe, transfer atağına kalktı. 

Geçtiğimiz sezonu rakiplerinin açık ara önünde şampiyonlukla tamamlayan F.Bahçe, yeniden Avrupa umudunun doğması nedeniyle transferde düğmeye bastı. Özellikle İtalyan medyası, Pato (Alexandre Rodrigues da Silva) ile Kanarya'nın adını birlikte anmayı sürdürüyor. Lakabı 'Ördek' olan Pato için, Sky Sport muhabiri Gianluca Di Marzio, bu konuda yaptığı haberde, son derece ilginç detaylara yer verdi.

WOLFSBURG VE SCHALKE DE PEŞİNDE 
 
İtalyan muhabir Gianluca Di Marzio, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Yeniden Avrupa'ya dönmek isteyen Pato, Türk ekibi Fenerbahçe tarafından yakın takibe alınmış durumda. Alman Bundesliga temsilcileri Wolfsburg ve Schalke de Pato'nun transferiyle ilgileniyor. Ama şimdiye kadar kulübü Corinthians'a, Pato için teklif yapan tek takım Fenerbahçe. Bu nedenle yıldız oyuncunun da aklı bir hayli karışmış durumda.
AFRİKA KUPASI'NA ÇARE ARIYORLAR 
 
Sarı-Lacivertli yöneticiler, Pato'yu büyüteç altına almış durumda. Eğer Avrupa'da oynamaları kesinleşirse, transferi bitirmek için hemen atağa kalkacaklar. Şimdi sadece el altından Pato'nun menajeri ve Corinthians Kulübü'nün düşüncelerini öğrenmek için çalışıyorlar. Takımdaki golcülerden 3'ünün (Sow, Emenike ve Webo) sezon içinde Afrika Kupası'na gidecek olması nedeniyle, sürekliliği sağlayacak bir santrfor için çalışmalarını sürdürüyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!