comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den Karabükspor'a geçti!

25 Haziran 2014, Çarşamba 19:30

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Fenerbahçe'nin A-2 takımından bir ismi renklerine bağladıklarını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Fenerbahçe'den İbrahim Serdar Aydın ile prensipte anlaştığını bildirdi.

Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan yaptığı açıklamada, İbrahim Serdar Aydın'ı 1 yıllığına kiralamak istediklerini ve prensipte anlaşıldığını söyledi.

Birkaç gün içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayacaklarını belirten Yolbulan, şöyle devam etti:

"Süper Lig'de son 2-3 maçta forma giyen İbrahim Serdar Aydın'ı teknik direktörümüz Tolunay Kafkas beğendi ve ısrarla takımda görmek istedi. Aydın, Fenerbahçe A2 takımının en önemli iki oyuncusundan biri. Hem orta saha hem de defansın sağında oynayabilen genç ve yetenekli bir oyuncu.

İbrahim Serdar Aydın'ın dışında, bir yabancı forvet ve yerli defans oyuncusu alacağız. Bu transferleri de önümüzdeki günlerde gerçekleştirerek transferi noktalayacağız."

İshak Doğan'a iki kulüp talip oldu

Oyuncuları İshak Doğan'ı Trabzonspor ve Kasımpaşa'nın istediğini açıklayan Yolbulan, şunları söyledi:

"Her iki kulübümüze de bir rakam söyledik. Ancak verdikleri rakam bizi tatmin etmediği için kabul etmedik. İstediğimiz rakamı verirlerse İshak Doğan'ı alabilirler, bunun altında bir rakamı kabul etmeyiz. Çünkü İshak bizim için çok değerli bir oyuncu."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!