comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İstinye'de sürpriz zirve! ''Aziz Yıldırım...''

25 Haziran 2014, Çarşamba 18:30

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki yöneticiler, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile İstinye'de bir görüşme gerçekleştirdi.

Türk futbolunda gündem yeniden hareketlendi! Yeniden yargılanma kararının çıkmasının ardından demeç savaşlarına sahne olan Türk futbolunda sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Trabzonspor ve Galatasaray'ın şike davası ve Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında yaptığı açıklamalardan hemen önce İstinye'de sürpriz bir zirvenin gerçekleştiği ortaya çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına bir ziyaret gerçekleştiren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Hukuk İşleri'nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Deniz Tolga Aytöre ve sarı-lacivertli kulübün CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi.

Fenerbahçeli yöneticilerin yayıncı kuruluş tarafından yapılan ödemeler ve e-bilet sistemi hakkında başkan Yıldırım Demirören 1 ile 1 saat kadar görüştüğü iddia edilse de, asıl görüşmenin yeniden yargılanma kararı ve beraberinde oluşacak olan süreçle ilgili olduğu belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!