comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım ÇILDIRDI! 'Paralı köpekler'

11 Mayıs 2014, Pazar 22:16

F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım, şampiyonluk töreninde taraftarlar ile tartıştı.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, şampiyonluk kutlamaları sırasında ismi anons edildikten sonra bir konuşma yapmak için kürsüye geldi.

Bu sırada Alex de Souza lehine bağıran bir grupla Aziz Yıldırım büyük bir sözlü tartışma içine girdi. Yıldırım, "Siz paralı askerler. Bir daha bu tribüne giremeyeceksiniz. Terbiyesizler. Ahlaksızlar. Ben Alex'i aldım, siz yuhladınız. Ben alkışladım. Ben Alex'i Fenerbahçe'nin yararı için aldım. Burada herkesin önünde söz veriyorum, bir daha bu stada ve bu tribünlere giremeyeceksiniz. Yazık, ayıp! Bir sürü insanın emeği var burada. Siz Fenerbahçeli değilsiniz" diyerek o gruba karşı sert sözlerde bulundu.
Aziz Yıldırım'ın sözlerinin devamı şu şekilde;

"Siz her türlü kumpasa rağmen yıkılmadınız ve dimdik ayakta durdunuz. Siz tarih yazmadınız, siz yazılan tarihi değiştirdiniz. Hepimizin Fenerbahçe olduğunu ve bu büyük çınardan bir yaprak dahi koparılamayacağanı gösterdiniz. Bugün sizin gününüz. Doyasıya ve öyle kutlayın ki, herkes kazanılanın bu zaferin sadece şampiyonluk olmadığını anlasın. Sizler belki de, son konuşmasını yapan bu adam için siper oldunuz. Biz bir gün Fenerbahçeli ölmek için bir ömür yaşarız. 3 Temmuz'dan bu yana dimdik duran ve bize bugünü yaşatan futbolcularımızı tebrik ediyorum. Teknik heyeti ve çalışanları da ayrıca tebrik ederim. Ve bir kez daha zafer inananlarındır.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!