comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldız futbolcudan F.Bahçe'ye yeşil ışık

11 Mayıs 2014, Pazar 14:33

Spartak Moskova'da forma giyen Türk asıllı Serdar Taşçı, Rus basınından kendisine gelen Fenerbahçe sorusunda, sarı lacivertlilerin ilgisini reddetmedi.

Türk takımlarının ilgisine rağmen Stuttgart'tan Spartak Moskova'ya transfer olmayı tercih eden Serdar Taşçı'nın, Rus kulübünde forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğu belirtildi.

Serdar Taşçı, Rus basınının Fenerbahçe'nin ilgisi olup olmadığı sorusunu yanıtsız bıraktı. Serdar; "Spartak büyük bir kulüp ve ben kalmayı istiyorum. Avrupa'dan gelen bazı teklifler var. Burada yeni yeni forma şansı bulmuşken gitmek zor geliyor. Antrenmanlara ve maçlara odaklanmış durumdayım. Hem kondisyonumu hem maç istikrarımı sağlamaya çalışıyorum. Amkar maçı benim için bir adımdı. Şimdi daha ileriye gitmek istiyorum" dedi.

AĞUSTOS'TA GELDİ, MART'TA SAHAYA ÇIKTI

Transfer olduktan sonra forma şansı bulamayan ve yedek kulübesine mahkum olan Serdar Taşçı, 7. haftasında geldiği Rusya'da tam 12 hafta lateral menisküs yırtığı sebebiyle maça çıkamadı. Mart başında kadroya giren Serdar, 17 Mart'ta oynanan ve 2-2 biten Anzhi maçında 90 dakika forma şansı buldu. Daha sonra 4 haftanın 2'sinde yedek bekleyen, 2'sinde ise sakatlığı olmamasına rağmen kadroya giremeyen Serdar, 2-1 yenildikleri Rubin Kazan maçında 90 dakika forma giydi. Maçtan sonra 2 hafta yedek bekleyen Serdar, Amkar maçıyla tekrar sahalara geri döndü.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!