comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe kupasını alıyor!

11 Mayıs 2014, Pazar 10:50

Şampiyon Fenerbahçe, 2013-2014 sezonu şampiyonluk kupasına bu akşam kavuşacak.

Spor Toto Süper Lig'in bitime haftalar kala şampiyonluğunu ilan eden ve bu zafer ile 19. şampiyonluğuna ulaşan Fenerbahçe, şampiyonluk kupasına bugün kavuşuyor.

Sarı lacivertli futbolcular, öğle saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenecek barbekü partisi ve şampiyonluk hikayesini anlatacakları medya buluşmasının ardından saat 14.30'da üstü açık bir otobüsle Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru yola çıkacaklar.
AMATÖR ŞUBELER DE ORADA OLACAK!
Amatör şubelerin sporcuları, saat 20.00'de bu sezon kazandıkları kupalarla birlikte şampiyonluk turu atacak ve sarı lacivertli taraftarlar buluşacak. Büyük kutlamalar ise 21:00'dan sonra başlayacak.

Saha zeminine ve ekranlara yansıtılacak "Video Mapping" görüntüleriyle kulüp tarihi, geçmişteki şampiyonluklar, son yıllarda yaşanan sıkıntılar ve bu sürecin sonunda gelen 19. şampiyonluk görsel olarak sergilenecek.

TARAFTARA SÜRPRİZ VAR!
Fenerbahçeli futbolcuların, sarı lacivertli taraftarlara yönelik bir de sürprizinin olacağı kutlamalarda; Fenerbahçe, 2013-14 Spor Toto Süper Ligi Şampiyonluk kupasını da taraftarların önünde kaldıracak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!