comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel: 'Bu daha başlangıç'

11 Mayıs 2014, Pazar 10:45

Fenerbahçe kaptanlarından Volkan Demirel, sürprizlerin devam edeceğini söyledi.

Bilionaire Club'taki şampiyonluk yemeğine Başkan Aziz Yıldırım'ın Ersun Yanal ve Caner Erkin'e yaptığı imza çağrısı damgasını vurdu

Kulübe gelin ve artık imzayı atın!
Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan Fenerbahçe'de kutlamalar devam ediyor. Dün akşam Bilionaire Club'ta düzenlenen yemeğe Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve sanat ile iş dünyasından birçok davetli de katıldı.

VOLKAN: KİMSE ALINMASIN

Bilionaire Club'taki şampiyonluk gecesi futbolcular ve eşlerinin şıklık yarışına sahne oldu... Gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Volkan Demirel, Karabük maçındaki 'kağıt' olayıyla ilgili, "Kimse alınmasın. Daha çok şovlarımız olacak" ifadesini kullandı.

GÜLEREK KARŞILIK VERDİLER

Çok sıcak bir ortamda geçen yemeğe Başkan Aziz Yıldırım damgasını vurdu... Sözleşmeleri sona eren teknik direktör Ersun Yanal ve sezonun yıldızlarından Caner Erkin'le bir araya gelen Yıldırım, "Artık kulübe gelin ve imzayı atın. Bu iş fazla uzamasın" dedi. Yanal ve Caner'in bu sözlere gülerek karşılık verdi.

HEP BİR AĞIZDAN!

Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı şampiyonluk yemeğinde tüm Fenerbahçeliler hep bir ağızdan tezahüratlar yaparken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlence devam etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!