comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin golcülerine fiyat biçildi

11 Mayıs 2014, Pazar 10:16

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, talipleri çoğalan iki yıldızının fiyatını açıkladı.

Şampiyonluğunu ilan edip rahat bir nefes alan Fenerbahçe'de sezon sonunun erken gelmesiyle birlikte transfer piyasası da erken açıldı.

Bir yandan gelecek sezon kadroya katılacak isimler üzerinde çalışan sarı lacivertli yönetim, bir yandan da futbolcuları için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.
Özellikle bu sezon gol yollarında takımın en önemli isimleri olan Emmanuel Emenike ile Moussa Sow için kulübe dolaylı yoldan çok teklif geldiği öğrenildi. Fenerbahçe için çok önemli olan bu oyuncuları bırakmaya yanaşmayan başkan Aziz Yıldırım, ancak değerlerini bulması halinde iki golcüyü satmayı düşüneceğini belirtti.

İki yıldızının fiyatlarını açıklayan Yıldırım, "İkisini de almak isteyen olursa, hiç pazarlığa gelmesin. Her iki futbolcunun da fiyatı sözleşmelerinde yazıyor. Emenike 20 milyon Euro, Sow ise 17 milyon Euro. İkisini de 1 kuruş aşağısına bırakmam. İsteyen sözleşmesindeki çıkış maddesini kullanıp alabilir. Aksi takdirde göndermemiz söz konusu bile değil" dedi.

7'ŞER MİLYON EURO KAR

Spartak Moskova'dan 13 milyon Euro'ya alınan Emenike'nin sözleşmesi 2017'de bitiyor. Lille'den 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Sow'un sözleşmesi ise 2016'ta sona eriyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!