comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeli iki yıldız Dünya Kupasına gidiyor

07 Mayıs 2014, Çarşamba 11:32

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Emmanuel Emenike ve sarı lacivertli ekibin gelecek planları arasında yer almayan Joseph Yobo, Nijerya Milli takım aday kadrosuna dahil edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, Premier League temsilcisi Norwich City'e kiraladığı ve sarı lacivertli ekipte önümüzdeki sezon için düşünülen kadro planlamasında da yer almayan Nijeryalı savunma oyuncusu Joseph Yobo'ya milli takımdan müjde gibi haber geldi.

Bir yılı aşkın süredir milli takımından uzak kalan deneyimli oyuncu, Nijerja Milli Takım teknik direktörü Stephen Okechukwu Keshi tarafından 2014 Dünya Kupası hazırlık kampı kadrosuna dahil edildi. Ayrıca, bir diğer Fenerbahçeli yıldız olan golcü oyuncu Emmanuel Emenike de aynı kadroda kendisine yer buldu.

Nijerya'nın son hazırlıklarını tamamlamak üzere Amerika'ya gitmeden önce İskoçya ile bir hazırlık maçı yapması bekleniyor. Ayrıca Kartallar, bu yaz Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası kapsamında Arjantin, Bosna Hersek ve İran ile D Grubu'nda mücadele edecek.

İşte Nijerya'nın kadrosu;

Kaleciler: Chigozie Agbim (Gombe United), Daniel Akpeyi (Heartland FC), Austin Ejide (Hapoel Beer Sheva), Vincent Enyeama (Lille)

Savunma: Efe Ambrose (Celtic), Elderson Echiejile (Monaco), Azubuike Egwuekwe (Warri Wolves), Kunle Odunlami (Sunshine Stars), Godfrey Oboabona (Caykur Rizespor), Kenneth Omeruo (Middlesbrough), Juwon Oshaniwa (Ashdod), Joseph Yobo (Norwich City)

Orta saha: Ramon Azeez (Almeira), Reuben Gabriel (Waasland-Beveren), Nosa Igiebor (Real Betis), Sunday Mba (CA Bastia), Joel Obi (Parma), John Mikel Obi (Chelsea), Victor Moses (Liverpool), Nnamdi Oduamadi (Brescia), Ogenyi Onazi (Lazio), Ejike Uzoenyi (Enugu Rangers)

Hücum: Shola Ameobi (Newcastle United), Michael Babatunde (Volyn Lutsk), Emmanuel Emenike (Fenerbahce), Ahmed Musa (CSKA Moscow), Uche Nwofor (Heerenveen), Victor Obinna (Chievo Verona), Peter Odemwingie (Stoke City), Michael Uchebo (Cercle Brugge).


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!