comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe, Demirören'in teklifini reddetti!

06 Mayıs 2014, Salı 16:01

Kupasını sezonun Kadıköy'de oynanacak son maçında almaya hazırlanan F.Bahçe'ye, TFF'den sürpriz bir teklif geldiği ortaya çıktı.

TFF'nin Cuma akşamı oynatmaya hazırlandığı F.Bahçe-Karabükspor maçında kupayı bizzat Başkan Yıldırım Demirören'in F.Bahçeli futbolculara vermeyi teklif ettiği, sarı-lacivertli yönetimin ise bu teklifi geri çevirdiği bildirildi. F.Bahçe yönetiminin teklifi "rakibe saygısızlık olur" diye reddettikleri ama işin aslının Demirören ile yaşanan gerginliğin ve tribünlerin tepkisini almamak için bu teklifin kabul edilmediği belirtiliyor.

TFF'nin de F.Bahçe'nin isteğini kabul ettiği ve kupanın pazar gecesi yapılacak törenle verilmesinin kesinleştiği bildirildi. Yıldırım Demirören'in maç dışında F.Bahçe'nin organizasyonuna katılmayı reddettiği,  F.Bahçe'ye şampiyonluk kupasının Pazar akşamı TFF adına kimin vereceği henüz belli olmadığı ise Türk futbolunun önündeki en taze kriz olarak durduğu bildirildi. 2. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı'nın F.Bahçe'nin kupasını vermeye en yakın aday olduğu ise gelen bilgiler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!