comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeli kadınlardan dünya rekoru

27 Nisan 2014, Pazar 19:51

Fenerbahçeli kadınlar 50.500 kişilik tribünlerin tamamını doldurarak kadın taraftarlar olarak bir rekora imza attılar.

Seyircisiz maç cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların tribünde yer aldığı mücadelede, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı tarihi günlerinden birisini yaşadı. 
 
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2011-2012 sezonunda başlattığı projede kadın ve çocuk taraftarların tribünde yer aldığı ilk maçta 46 bin taraftarı konuk eden Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, bugünkü maçta 50 bini aşkın taraftar tribünlerde yer aldı ve bir rekora imza attılar.
 
Migros kale arkası tribününde büyük bir yığılma oluşunca, buradaki çok sayıda taraftar, normal maçlarda misafir takım seyircisi için kullanılan bölüme alındı. 
 
Seremoni öncesi maraton üst tribünü kaplayan Türk bayrağı açıldı. Türk Telekom üst tribünde ise üzerinde "Herkes Haddini Bilecek" yazılı sarı-lacivertli bayrak yer aldı. 
 
Fenerbahçeli futbolcular sahaya "Biz Bir Aileyiz" yazılı pankartla çıktı. Pankartta, bir sezon boyunca camianın yaşadıkları fotoğraflar da yer aldı. 
 
Tribünlerde Beşiktaşlı taraftarlar da yer aldı
 
Fenerbahçe-Çaykur Rizespor mücadelesinde tribünlerde Beşiktaş formalı kadın taraftarlar da yer aldı. 
 
Siyah-beyaz formalarını giyerek Fenerbahçeli arkadaşlarıyla maça gelen Beşiktaşlılar, sarı-lacivertlilerin maç öncesinde yaşadığı coşkuya ortak oldu. 
 
Stat kapıları saat 17.00'ye doğru açıldı ve taraftarlar tribünlere alınmaya başlandı. 
 
Çaykur Rizesporlu az sayıdaki kadın ve çocuk taraftarlar da kendilerine ayrılan yerden karşılaşmayı takip etti. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!