comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe şampiyonluğunu ilan etti

27 Nisan 2014, Pazar 14:57

Fenerbahçe, Sapanca Gölü'nde 2 gün süren Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası'nda şampiyon oldu.

Türkiye Kürek Federasyonunca (TKF) düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası'nda, Fenerbahçe kürek takımı, 5 kategoride birincilik alarak şampiyon oldu.
 
Sapanca Gölü Kırkpınar parkurunda final mücadelesiyle sona eren yarışlarda, “Hafif Kilo Erkekler Çifte”, “Hafif Kilo Kadınlar İki Çifte”, “Hafif Kilo Erkekler Dört Çifte”, “Ümit Erkekler Dört Tek” ve “Hafif Kilo Erkekler Dört Tek” kategorilerinde rakibi Galatasaray'a üstünlük sağlayan Fenerbahçe, birinci oldu.
Galatasaray, “Ümit Kadınlar Tek” ve “Ümit Erkekler Dört Çiftte” rakibi karşında üstünlük sağladı.
 
TKF Başkanı İlhami İşseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kürek yarışları sezonunun bu sene heyecanlı geçtiğini belirterek, “2014 sezonunu şampiyon olarak Fenerbahçe kapattı” dedi.
 
Rakip takımların çalışmalarıyla milli takımı oluşturduklarını anlatan İşseven, “Kürekte bizi sevindiren olaylardan bir tanesi hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ve diğer takımlarımızın performanslarına göre, onların yetiştirdiği takımlardan bizde milli takımı oluşturuyoruz. Geçen sezon, ‘Gençlerde, Avrupa Beşinciliği ve Dünya Yedinciliği' gibi çok iyi neticeler aldık. Bu sene yapmış olduğumuz testlerde ve kamplarda elde edilen neticelere göre daha iyi yerlerde daha iyi yarışlar yapacaklarına inanıyorum. Her iki kulübümüzü de çalışmalarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!