comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeli yıldız kariyerinde ilk kez kupa alacak

27 Nisan 2014, Pazar 02:33

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt bu sezon mutlu sona ulaşırsa kariyeri boyunca ilk kez lig şampiyonluğu yaşamış olacak.

Çaykur Rizespor karşısına şampiyonluk parolası ile çıkacak olan Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, ilk şampiyonluğunu sarı-lacivertli forma ile yaşamaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt bu sezon mutlu sona ulaşırsa kariyeri boyunca ilk kez lig şampiyonluğu yaşamış olacak. Hollanda da Utrecht ve Feyenoord, İngiltere'de Liverpool formaları giyen Kuyt 1 kez gol kralı oldu, 1 kez İngiltere lig kupasını, 1 kez Hollanda kupasını kazandı. Kuyt geçen sezonda Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye kupasını kazanmıştı.

Şampiyonlar Ligi finali oynayan ve finalde gol atmasına rağmen kaybeden, Milli takım forması altında Dünya Kupası finali oynayan Kuyt ilk kez lig şampiyonu olacak.

KADIKÖY'DE YENİLGİ YOK!

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de sahasında oynadığı 15 maçta 13 galibiyet 2 beraberlik aldı ve hiç yenilmedi. Fenerbahçe böylece bu sezon sahasında lig maçı kaybetmeyen tek takım oldu. Bu sezon 15 iç saha maçında 13 galibiyet 2 beraberlik alan Fenerbahçe, geçen sezonda da sahasında oynadığı son 6 maçı galip bitirmişti.

Böylece Şükrü Saracoğlu stadında Fenerbahçe son 21 maçında yenilgi almadı. Süper Lig'de son 20 iç saha maçında 56 puan alan Fenerbahçe, en son 03.02.2013 tarihinde Sivasspor'a 2-1'lik skorla kaybetmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!