comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte F.Bahçe'den ayrılacak yabancılar

25 Nisan 2014, Cuma 09:35

Yeni sezon öncesinde sözleşmesi devam eden 12 lejyoneri bulunann sarı lacivertliler, yabancı kuralı 6+2 olursa Stoch, Krasiç ve Yobo başta olmak üzere kadrosunda revizyona gidecek.

Fenerbahçe yeni sezon planlamasına lig bitmeden başlasa da önünde çok önemli bir engel var. Sarı lacivertlilerin kadrosunda kontratı devam eden 12 yabancısı bulunuyor.

Sezon bitiminde 10 numara pozisyonunda oynayan yabancı bir futbolcu transfer edecek olan sarı lacivertliler yabancı kuralı 6+2 olursa en az 5 yabancısını elden çıkartmak zorunda. Yunanistan'da Paok forması giyen Miroslav Stoch ve Fransa'da Bastia'da kiralık olarak forma giyen Krasiç'in sarı lacivertlilere dönme ihtimali bulunmuyor. İki futbolcu da sezon sonunda ya başka kulüplere kiralanacaklar ya da satılacaklar.

MEIRELES VE WEBO FİYATA GÖRE GİDİCİ

Sarı lacivertlilerde gitmesine kesin gözü ile bakılan bir diğer oyuncu da Nijeryalı Yobo. Gitmesi çok büyük ihtimal olan diğer isimler ise Holmen ve Cristian... İsveçli oyuncuya Süper Lig'den birçok takım talip olurken Brezilyalı yıldız ise muhtemelen ülkesine dönecek. Bu iki futbolcunun da takımdan ayrılması durumda sarı lacivertliler yeni sezonda yabancı transferi yapacaklar.

Sarı lacivertlilerin Müjdat Yetkiner, Saffet Akbaş ve Kemalettin Şentürk'ten oluşan futbolcu izleme ekibi 2 yerli bir yabancı futbolcuyu tespit edip teknik heyete ilettiler. Sarı lacivertlilerde Dünya Kupası'nda forma giyen Raul Meireles ve Pierre Webo'nun ise iyi fiyat veren taliplileri çıkarsa satılmaları gündeme gelecek. Fenerbahçe'de transfer için son kararı yönetim kurulu verecek. Son haftaların formda ismi Michal Kadlec ise gelecek sezon yüksek bir ihtimalle kadroda tutulacak.

TABLO
Krasiç
Kalma şansı Yüzde 1
Stoch
Kalma şansı Yüzde 1
Yobo
Kalma şansı yüzde 1
Holmen
Kalma şansı yüzde 5
Cristian
Kalma şansı yüzde 20
Webo
Kalma şansı yüzde 60
Kadlec
Kalma şansı yüzde 80
Meireles
Kalma şansı yüzde 90


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!