comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeli taraftarlarının istemediği 3 isim

19 Nisan 2014, Cumartesi 10:34

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de, sezon sonunda takımdan ayrılması gündemde olan futbolculardan kimin kalıp, kimin gitmesi gerektiğine karar verildi.

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerleyen Fenerbahçe'de, en merak edilen konuların başında transfer geliyor.

İçinde bulunduğumuz sezonun ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmayan sarı-lacivertli ekibin, bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemesi halinde bütün planlarını 4. yıldız üzerine yapması ve kadrosunu iddialı isimler ile güçlendirmesi bekleniyor.  
ESKİ AŞK ALEVLENDİ!  

Fenerbahçe taraftarı her ne kadar sansasyonel bir yıldızın imza atmasını özlemiş ve transfer hamlelerini iple çekiyor olsa da, eski aşkının alevlenmesine engel olamadı.  

Sarı lacivertli taraftarlar arasında yapılan ankette, Fenerbahçe taraftarlarının Slovak yıldız Miroslav Stoch'u yeniden takımda görmek istedikleri sonucu çıktı.  

Sezon sonunda takımdan gönderilmesi gündemde olan isimlerden en çok kimin takımda kalmasının istendiğinin sorulduğu ankete 40.344 Fenerbahçe taraftarı katıldı. Söz konusu ankette görüşlerini belirten taraftarlardan %65.2'lik kısım (26.310 kişi), PAOK forması altında formda bir grafik çizen Stoch'un önümüzdeki sezondan itibaren yeniden sarı lacivertli takımda yer alması yönünde görüş bildirdi.  

Slovak yıldızın hemen ardından ise sergilediği futbol ile sezon başından itibaren oldukça eleştirilen ancak Medical Park Antalyaspor karşısında attığı iki gol ile adeta günah çıkaran Çek futbolcu Michal Kadlec yer aldı. %27.3'lük bir bölüm (11.000 kişi) deneyimli oyuncunun gönderilmesine karşı olarak oy kullandı.

ÜÇ İSMİN KALEMİ KIRILDI!  

Sarı lacivertli taraftarların büyük bir ilgi gösterdiği ankette yer alan diğer iç ismin ise adeta kalemi kırıldı. Samuel Holmen için %4.0'lık kısım (1604 kişi), Milos Krasiç için ise %2.6'lık bir dilim 'kalsın' derken, Premier League ekiplerinden Normich City forması giyen Joseph Yobo için ise yalnızca %1.0 oranında (400 kişi) olumlu oy çıktı.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!