comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal sert çıktı

16 Nisan 2014, Çarşamba 21:42

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, hastalığı nedeniyle Amerika'ya gideceği iddialarını reddetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Yanal ile ilgili son dönemde çıkan haberlerde, yaşadığı kalp rahatsızlığından dolayı Amerika'ya gidip ameliyat olacağı yazıyordu.
Milliyet'in haberine göre bu iddilara açıklık getiren teknik adam, "Sağlığım mükemmel, turp gibiyim. Her gün düzenli sporumu yapıyorum. Bu haberi çıkaranlar benim Fenerbahçe'yi çalıştırmadan rahatsız olanlardır." şeklinde konuştu.

Yanal sözlerine, "Türkiye'deki doktorum da çok sağlıklı olduğumu söylüyor. Motorsiklete biniyorum, koşuyorum, yürüyorum. Çok net söylüyorum sezon sonunda Amerika'ya gitmeyeceğim. Hem sağlığım, hem de Fenerbahçe'nin bulunduğu konum nedeniyle mutluyum. Şampiyonluğumuzu ilan ettikten sonra çok daha mutlu olacağım." ifadeleriyle devam etti.

"TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK"

52 yaşındaki çalıştırıcı, tek bir hedeflerinin olduğunu, "Fenerbahçe'nin sadece futbolda değil, her branşta tek hedefi vardır o da şampiyonluk. Şu an çok önemli bir avantajımız var. Matematiksel olarak şampiyonuz diyebilmemiz için öncelikle Beşiktaş'ı yenmemiz şart. Futbolcularım çok sabırsız. Bir an önce şampiyon olmak ve koca bir sezon süren stresten uzaklaşmak istiyorlar. Onların duygularını çok iyi anlıyorum. Gerçekten gerilimi yüksek bir sezon yaşadık. Zor günlerimizde camia olarak kenetlendik. Hiçbir vakit umutsuzluğa kapılmadık ve koyduğumuz hedefe inandık. İniş-çıkışlar yaşadık ama bugün geldiğimiz nokta ortada. Yine sabırlı olmak zorundayız. Bu emeğin ve özverinin karşılığında Fenerbahçe camiasını şampiyonluk ile taçlandıracağız." sözleriyle dile getirdi.

"BEŞİKTAŞ EN DEĞERLİ TAKIMLARDAN BİRİ"

Son olarak derbiyi yorumlayan teknik adam, "Sadece Beşiktaş'a değil, tüm rakiplerimize saygı duyduk ve bu saygımızı gösterdik. Beşiktaş bu ülkenin en değerli takımlarından biri. Elbette sadece kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu maçtan galibiyetle ayrıldığımız takdirde tünelin ucundaki ışığı yakalamış olacağız. Yani son dört hafta öncesi şampiyonluğumuzu garanti edeceğiz. Bu nedenle Beşiktaş derbisini ben ve tüm futbolcularım çok önemsiyor. Kazandığımız takdirde 30. haftada şampiyonluğunu ilan eden ilk takım biz olacağız. Bu yüzden de rakiplerimizin durumundan çok bizim ne yapacağımız önemli. Kimseyi rencide etmedik, kimsenin de bizi rencide etmesine izin vermeyiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!