comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Şampiyonluk şarkıları çalıyor

13 Nisan 2014, Pazar 20:58

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında lider Fenerbahçe, ligde kalma mücadelesi veren Antalyaspor'u konuk etti.

Maçtan 4-1′lik sonuçla galip ayrılan Fenerbahçe son beş haftaya en yakın rakibi Beşiktaş'ın 12 puan önünde zirvede girmeyi başardı.
 
Mücadeleye beş oyuncusundan eksik çıkan Fenerbahçe, maça büyük bir baskıyla başladı. Özellikle Salih'in hücumu düşünen futboluyla etkili olan Sarı Lacivertliler 21. dakikada Caner'in golüyle öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen yıldız oyuncu, şık bir vuruşla skoru 1-0′a taşıdı. Ancak bu gole cevap gecikmedi. 31. dakikada yine bir duran toptan Isaac'in kaydettiği golle Antalyaspor beraberliği sağladı. 38. dakikada ise sahneye çıkan isim Kadlec oldu ve ilk yarının sonucunu belirledi: 2-1.
 
İkinci yarıda da bariz bir Fenerbahçe üstünlüğü vardı. Üst üste ataklarla Antalyaspor kalesini yoklayan Fenerbahçe, özellikle Kuyt ve Webo ile pozisyonlar buldu. 89. dakikadada ise Kadlec bir kez daha sehneye çıkan isimdi. İki farklı üstünlükle takımını rahatlatan Çek yıldızdan sonra son sözü ise Sow söyledi. 93. dakikada golcü isim sonucu belirlemiş oldu: 4-1.
 
Sarı Lacivertliler bu galibiyetle puanını 66 yaparak 54 puanlı Beşiktaş'ın 12 puan önünde son beş haftaya girmeyi başardı. Antalyaspor ise 28 puanla 16. sırada kaldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!