comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe yönetiminden takıma destek

13 Nisan 2014, Pazar 10:34

Basketbol, futbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında bugün hem ulusal, hem de uluslararası maçlara çıkacak olan sarı-lacivertli kulüpte, yöneticiler sporcuları yalnız bırakmayarak destek olacak.

Basketbol, futbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında bugün hem ulusal, hem de uluslararası maçlara çıkacak olan sarı-lacivertli kulüpte, yöneticiler sporcuları yalnız bırakmayacak, Rusya, İzmir ve İstanbul olmak üzere üç ayrı merkezde herkes yoğun mesai yapacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarihi bir gün yaşayacak. Basketbol, futbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında hem ulusal, hem de uluslararası maçlara çıkacak olan sarı-lacivertli kulüpte, yönetim kendi arasında bir görev dağılımı yaparak sporcularını yalnız bırakmama kararı aldı.

En kritik sınav Rusya'da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Odeabank arasındaki Kadınlar Euroleague finali. İlk grup maçlarında takımla birlikte Ekaterinburg'da bulunan Başkan Yıldırım daha sonra İstanbul'a dönmüştü. Takımın finale çıkmasının ardından 5 gün içinde ikinci kez Rusya'ya özel uçakla çıkarma yapan Yıldırım'a yöneticiler Mahmut Uslu, Turhan Şahin, Deniz Tolga Aytöre eşlik etti. Şube sorumlusu İsfendiyar Zülfikari de turnuva başından bu yana Rusya'da bulunuyor.

İstanbul'da ise Ömer Temelli, Yalçın Haker, Metin Doğan ve Selim Kosif kulübü temsil edecek. Doğan, Kosif ve Haker, saat 14.00'de oynanacak olan Masa Tenisi Kadınlar Euroleague final maçında takımın yanında olacak. Yöneticiler, Berlin East Side‘a karşı verilecek önemli sınav için Ülker Arena Metro Enerji Salonu'ndaki yerlerini alacak. Bu üç isim daha sonra Fenerbahçe Antalyaspor maçı için Şükrü Saracoğlu Stadı'na geçecek. Temelli ve Abdullah Kiğılı ile birlikte futbol takımının başarısına odaklanacak.

İzmir'deki Pınar Karşıya Fenerbahçe Ülker maçında ise takımın yanında Ahmet Özokur olacak. Yine İzmir'de devam eden Teledünya Süper Kupa Dörtlü Final maçlarında hem kadın hem de erkek takımlarının mücadelesine destek verecek isim ise şube sorumlusu Hakan Dinçay.

Bu pazar için böyle bir maç trafiğini öngören yönetim günlerdir bu program üzerinde çalışıyordu. 4 farklı branşta oynanacak 6 maç için tüm kulüp, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar seferber olmuş durumda. Sarı-lacivertili yöneticiler bir kez daha Fenerbahçe'nin Spor Kulübü olduğunu kanıtladığını, takımları ile gurur duyduklarını ifade ettiler.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!