comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Demirkol'dan Yanal'a: "Holigan mısın?"

08 Nisan 2014, Salı 11:33

Fanatik Gazetesi ve NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programının yorumcusu Mehmet Demirkol, Ersun Yanal hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Fanatik Gazetesi ve NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programının yorumcusu Mehmet Demirkol, Ersun Yanal'ın Felipe Melo'yu provokasyon yapmakla suçlamasına tepki gösterdi.

Yanal'ın söylediği iddia edilen "1 hafta boyunca benim oyuncularım için “Derbiyi provoke edecekler” dediler. Hatta isim verip, hedef gösterdiler. Ama görüldü ki provokasyonun önde gidenini kendileri yaptılar. Hele de Melo'nun yaptığına bir bakın. Rezil adam" sözlerini değerlendiren Demirkol, "Ersun hoca ben yenildim diyor, bu bunun itirafıdır. Benim stadımda hiçbir şey olmuyor, benim oyuncularım melek, her şeyi onlar yapıyor demektir bu. Bu olaylarda sınırı geçenler var. Tarafını belli et, holigan mısın değil misin. Bu tarz insanlar, hem teknik kadrolarda hem de yönetimsel anlamda var. Öncelikle bunu belirlememiz gerekir. Burada Fenerbahçeli misin, Galatasaraylı mısın sorusu önemli değil." dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!