comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emre sessizliğini bozdu!

08 Nisan 2014, Salı 11:06

F.Bahçe'de kaptan Emre, 'Daha ilk düdükle birlikte üzerime geldiler, bilinçli ve programlı bir saldırıya uğradım. Sakin kalmam lazımken bu tuzağa düştüm' dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabet bu sezonluk sona ererken, maalesef yine futbol olayların gölgesinde kaldı.

Olayların başrollerindeki isimlerden biri de bir kere daha Emre Belözoğlu idi. Önce Selçuk'a ardından Melo'ya yaptığı fauller nedeniyle çift sarı karttan kırmızı görerek oyun dışında kalan tecrübeli oyuncu, Galatasaraylı oyunculara tepki gösterirken, öz eleştiride bulunmaktan da geri kalmadı. “Tribünlerden gelen tepkilere alıştık artık yapacak bir şey yok” diyen Emre, “Ancak sahada bambaşka bir kurgu vardı. Daha ilk düdükle birlikte üzerime geldiler. İnanılmaz sert faullere maruz kaldım” yorumunda bulundu. Türkiye gazetesindeki haber şu şekilde;

MELO ARKADAN TEKMELER VURDU

Bilinçli ve programlı bir saldırıya uğradığını dile getiren tecrübeli oyuncu, “Sürekli olarak kasti tekmeler, dirsekler atıldı. Daha maçın başında Melo arkadan tekmeler savurdu. Hakem ise bu pozisyonlara kart dahi göstermedi, hatta yapılan hareketleri görmezden geldi. Saha içinde resmen dayak yedim” ifadesini kullandı. Yaşananlara anlam veremediğini söyleyen Emre, “Tamam futbolun içinde sertlik var ama bu bambaşka bir şeydi. Yine de her ne olursa olsun ben yanlış yaptım. Bu tuzağa düşmemem gerekirdi. Benim gibi tecrübeli bir futbolcu bu oyunlara gelmemeliydi. Kendime yakıştıramadım. Sahada yalnız bıraktığım arkadaşlarımdan, hocamdan ve bütün Fenerbahçe camiasından özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

OLAYLARI BAŞLATAN TEKME

Emre, 40 dakikada üst üste gördüğü iki sarı kartla derbide takımını yalnız bıraktı. Daha maçın başında Melo'nun kasti tekmesini görmeyen hakem Bülent Yıldırım'a öfke kusan tecrübeli oyuncu, Brezilyalı oyuncunun tahriklerine kapıldığını itiraf etti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!