comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal ateş püskürdü!

08 Nisan 2014, Salı 09:33

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray derbisi oynayan Fenerbahçe'de Melo'nun maçta yaptığı hareketlere tepki hala devam ediyor.

F.Bahçe'nin 1-0 kaybettiği G.Saray derbisinin ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın hedefinde G.Saraylı Melo ve hakem Bülent Yıldırım vardı.

Mücadelenin hemen ardından pozisyonları bir de TV'den izleyen genç teknik adam, Emre'nin kırmızı kartla oyundan atılmasına anlam veremediğini söylerken, sarı-kırmızılıların Brezilyalı futbolcusu Melo'yu kılıçtan geçirdi.

UYARDILAR AMA...

Derbiden önce “Sakın G.Saray'ın oyunlarına gelmeyin. Bizi sahada eksik bırakmak isteyecekler, üzerimize oynayacaklar. Biz sakin kalacağız” dese de korktuğu başına gelen Ersun Hoca, Sambacı'yı provokasyona yapmakla suçlarken, “1 hafta boyunca benim oyuncularım için “Derbiyi provoke edecekler” dediler. Hatta isim verip, hedef gösterdiler. Ama görüldü ki provokasyonun önde gidenini kendileri yaptılar. Hele de Melo'nun yaptığına bir bakın. Rezil adam” ifadelerini kullandı.

Bu arada sarı-lacivertli teknik heyetinin tansiyonun bir saniye bile inmediği gergin maç öncesinde kaptan Emre Belözoğlu'nu defalarca uyardığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı oyuncuların kasıtlı olarak Emre'nin üzerine oynayacağını öngören Ersun Yanal ve kurmayları “Hakem daha maçın hemen başında Emre'ye yaptığı faulden dolayı Melo'ya sarı kart gösterseydi tüm bunlar yaşanmazdı” görüşünde birleşti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!