comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım: "Yol arkadaşımı kaybettim"

08 Nisan 2014, Salı 06:33

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, oldukça üzüntülü olduğu Yüksel Günay'ın cenaze töreninde bir konuşma yaptı.

Yüksek Günay'ın cenaze töreninde bir konuşma yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Yüksel Günay Fenerbahçe'nin görünen yüzlerinden biriydi. Toplumda Fenerbahçe'yi temsil eden, divan kurulu Başkanı olarak Fenerbahçe'nin aydınlık yüzüydü" dedi.

Yıldırım; "10 yılı kesintisiz, arada 2 yıl olmak üzere toplam 12 yıl beraber Fenerbahçe'ye hizmet ettik. Fenerbahçe sevdasında benim yol arkadaşlarımdan biriydi, Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Yüksel Günay, 60'lı yıllardan beri Fenerbahçe'ye hizmet etmiş insanlardan biriydi. O dönemlerde kulübün ihtiyacı olana her şeyi başkan vekilliği genel sekreterlik hizmet yaparak karşılayan biriydi. Kendi varlıklarını satarak Fenerbahçe'ye getiren bir kişiydi. Onu rahmetle anıyoruz. Gerçek bir Fenerbahçeliydi.10 yıl boyunca kötü günlerimizde her zaman bize destek oldu, uyum içinde çalıştık. Kulübün her şeyinde bizimle birlikte oldu, sponsorlara yapılan görüşmelerde katkıda bulunmuştur, her zaman Fenerbahçe'yi düşünmüştür. Allah onu aramızdan aldı. Hepimiz oraya gideceğiz.Dostlarının sevenlerinin buraya gelmeleri mutluluk verici. Allah rahmet etsin. Cennette inşallah hep beraber görüşürüz. Allah rahmet etsin Yüksel Baba" sözleriyle üzüntüsünü belirtti.

"F.BAHÇE'NİN DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜ"

Eski yönetici ve Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Küçük, "Fenerbahçe'nin değerli bir büyüğünü yitirdik. 2013 ve 2014 yılları bizim için kayıp yılları oldu. Bu Tanrı'nın bir kaderi, çizgisi.Yüksel Başkan da ömrünün büyük kısmını Fenerbahçe'ye adamış maddi, manevi bir çok şeyler vermiştir. İnşallah Fenerbahçe bundan sonra acıları daha az yaşar. Hepimizin başı sağ olsun"

Asbaşkanlardan Turan Şahin. "Fenerbahçe camiasının spor dünyamızın başı sağ olsun. Çok seviyen bir büyüğümüzü kaybettik. Biz ondan, Fenerbahçe'ye hizmetin sınırının olmadığını, Fenerbahçe'nin tarihini kimliğini öğrendik. Özellikle amatör sporlara, sporculara olan yakınlığı vardı. Tüm sporculara çok yakın ilgi gösterirdi. Gerçekten çok büyük bir değer kaybettik. Buradaki topluluk da onun ne kadar sevilen bir insan olduğunun göstergesidir"

"ÇOK SEVİLEN BİR İNSANDI"

Yönetici Selim Kosif, "Başımız sağ olsun. Büyük üzüntü içerisindeyiz. Büyük başkanımızı kaybettik, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın Yüksel Başkanını en büyük özelliği sadece camia içinde değil Beşiktaş ve Galatasaray camiaları içinde de seviliyor olmasıydı. Çok sevilen insandı. Onun gibi insanlar sayesinde Fenerbahçe bugünlere geldi"

Mali İşler Koordinatörü Tamer Yelkovan, " Yüksel Abi ile 45 yıldırı birlikteydim. Fenerbahçe için çok büyük bir insandı. Yüksel Abi amatörlere sahip çıkardı, tüm sporculara sahip çıkardı. Hem amatörler hem futbolcular herkes çok severdi 3 Temmuz döneminde de kulübe sahip çıktı, Hepimizin yanındaydı. Allah rahmet eylesin"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!