comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt, Hollanda'da mağaza açtı

08 Nisan 2014, Salı 06:33

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini Hollanda'da satacak mağazanın açılışına, sarı-lacivertli futbolcu Dirk Kuyt da katıldı

Fenerbahçe Kulübü'nün Hollanda'da lisanslı ürünlerini satacak Rotterdam Fenerium, hizmete girdi.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, mağazanın açılışına sarı-lacivertli takımın Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt'ın yanı sıra Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman, Profesyonel Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve medya sorumlusu Orkun Yazgan da katıldı.

Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Kuyt, kendi ülkesinde Fenerbahçeli taraftarlar tarafından bu kadar yoğun bir ilgiyle karşılaştığından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Fenerium'un başarısına değinen tecrübeli oyuncu, "Fenerium, ürünlerinin kalitesiyle her zaman adından bahsettiriyor. Bu mağaza ile yurt dışında, Avrupa'daki taraftarlarımız Fenerbahçemizin forma, tişört, flama gibi ürünlerini buradan temin edebilecekler. Çok yoğun katılım oldu. Böyle bir ilkin önemli bir parçası olmaktan dolayı büyük sevinç duyuyorum" diye konuştu.

Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman ise Avrupa'da yaşayan Fenerbahçelilerin yoğun isteği ve ilgisi ile karşılaştıklarını ve artık taraftarların lisanslı ürünlere Avrupa'da da ulaşabileceğini dile getirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!