comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İlk kez 1 maçta 5 cezalı var

07 Nisan 2014, Pazartesi 13:34

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray derbisinde görülen kartlarla 5 oyuncunun cezalı duruma düştüğü lider Fenerbahçe'de, 29. hafta mücadelesinde 11 kişilik kadronun yarısı değişecek.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray derbisinde görülen kartlarla 5 oyuncunun cezalı duruma düştüğü lider Fenerbahçe'de, 29. hafta mücadelesinde 11 kişilik kadronun yarısı değişecek.

Teknik direktör Ersun Yanal, Kadıköy'de Medical Park Antalyaspor'u konuk edecekleri mücadelede, savunma, orta alan ve forvet hattında mecburi 5 değişiklik yapacak.

Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Mehmet Topal, Emenike ve Emre Belözoğlu'nun cezalı duruma düştüğü sarı-lacivertli takımda, bu hafta lig mücadelesinde Selçuk Şahin, Kadlec, Salih Uçan, Webo ve Mehmet Topuz görev bekliyor. Sakatlığı bulunan Alper Potuk da iyileşmesi durumunda, orta alan için teknik direktör Yanal'ın öncelikli tercihi olacak.

Bu sezon 11 futbolcu cezalı duruma düştü

Sarı-lacivertli takımda bu sezonun maçlarında gördükleri kartlar nedeniyle toplam 11 futbolcu çok sayıda maçta cezalı duruma düştü.

Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Mehmet Topal, Emenike ve Emre Belözoğlu yanı sıra daha önce Alper Potuk, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Cristian ve Meireles cezalı duruma düşerek çok sayıda maçta kadronun dışında kalmıştı.

Kaleci Volkan Demirel de geçen sezondan kalan cezası nedeniyle ligde ilk 3 haftada forma giyememişti.

Bu sezon en çok kartı derbide gördüler

Fenerbahçeli futbolcular bu sezon en çok kartı oldukça gergin geçen dünkü derbide gördü.

Derbide 8'i sarı, biri kırmızı olmak üzere toplam 9 kartla cezalandırılan sarı-lacivertli futbolcular, bundan önce en çok kartı (5 sarı) 16. haftada Kardemir Karabükspor deplasmanında 2-1 yenildiği maçta görmüştü.

Bu sezon ilk yarıda iç sahadaki Galatasaray derbisinde 3 sarı kart gören Fenerbahçeli futbolcular, Beşiktaş mücadelesinde ise 3 sarı, 1 kırmızı kart almıştı.

İlk kez bir maçta 5 cezalı var

Sarı-lacivertli takımda bu sezon ilk kez bir lig mücadelesinde 5 futbolcu birden cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Ligin ilk haftasında Torku Konyaspor mücadelesinee 3 futbolcusundan yoksun çıkan sarı-lacivertli takımda, 29. haftadaki Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında 5 önemli isim olmayacak.

Torku Konyaspor maçında, geçen sezondan kalan cezaları nedeniyle Volkan Demirel, Meireles ve TFF Süper Kupa maçında gördüğü kırmızı kartın ardından cezalı duruma düşen Alves forma giyememişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!