comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Bu acımasızlıklar futbolda olmamalı!'

16 Mart 2014, Pazar 21:47

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-1 galip geldikleri Kayseri Erciyesspor maçının sonrasında futbolcularını överken, bazı konulara da sitem etti. 

Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Kayseri Erciyesspor engelini 2-1'le geçmeyi başaran Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal maç sonu şu açıklamaları yaptı:

"Bu akşam ikinci bölge savunmasını çok iyi yapan bir takımla oynadık. İkinci yarıda ise her şey lehimize döndü. Farklı bir skor elde edebilirdik ama önemli olan kazanmaktı. Biz de bunu başardık. "
 
"Sow'un performansı müthişti"
Sow'un oyun içindeki performansı olağanüstüydü. Sadece son vuruşlarda istediğini yapamadı. O bizim için çok değerli bir oyuncu. Kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok. O da her oyuncu gibi gol kaçıracak. Bugün çok istedi. İstedikçe kaçırdı. Daha goller atacağı çok fazla maç var!
 
"Acımasız hareketleri futboldan çıkarmalıyız"
Futbolda çok önemli aktörler var. Bunlardan birisi de Emre. Bugün sakatlamaya yönelik sert hareketler gördük. Mangane'nin Emre'ye yaptığı hareket çok gereksiz. Bundan önce Kuyt'a böyle bir şey oldu. Ailesine kadar herkes tepki gösterdi. Bu tarz acımasız hareketleri futboldan çıkarmalıyız."
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!