comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bekir: 'Sow'un kalitesini biliyoruz'

16 Mart 2014, Pazar 21:46

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe'nin, Kayseri Erciyesspor'u 2-1'lik skor ile mağlup ettiği mücadelenin ardından Bekir İrtegün sarı lacivertli takımın deplasman performansına dikkat çekti.


Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe'nin Kayseri Erciyesspor'u 2-1'lik skor ile mağlup ettiği mücadelenin ardından Bekir İrtegün açıklamalarda bulundu.

Takım olarak deplasmandaki performanslarının gelişmesi durumunda daha da rahatlayacaklarını belirten Bekir, Kayseri Erciyesspor'u da tebrik etmeyi ihmal etmedi.

Deneyimli savunma oyuncusu ayrıca, Moussa Sow'un göz yaşları hakkında ise "Sow'un kalitesini biliyoruz, bir iki gün içerisinde kendine gelir" yorumunu yaptı.

Bekir İrtegün'ün açıklamaları şu şekilde;

"Hafta içerisinde'Adalete fener yak' isminde çok güzel bir organizasyon yaptık. Bu kampanyada herkesten destek bekliyoruz. Bugüne bakacak olursak zaman zaman iyi, zaman zaman kötü oynadık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Neticede kazanmasını bildik, mutluyuz. Haftaya deplasmana gidiyoruz, orada da kazanırsak rahat bir nefes alırız."

"Futbol öyle bir şey ki çok rahatladığınız anda işler ters gidiyor. Rahat etmek istiyorsak deplasmanda kazanmamız gerekiyor. Allah bozmasın. Moussa çok üzgündü, golcü oyuncular için böyle anlar zor olabiliyor. Futbolda herşey var. Moussa'nın kalitesi ortada. Bir iki gün içerisinde kendine gelir" 

Kaynak: (Sporx)


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!