comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan Gönül isyan etti!

16 Mart 2014, Pazar 21:27

Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Yayıncı kuruluşa konuşan Gökhan Gönül, Kayseri Erciyesspor'un kazandığı penaltının haksız olduğunu dile getirirken Hababam Sınıfı oyuncularının maça gelmesi hakkında da açıklamalar yaptı.
 
İşte Gökhan Gönül'ün sözleri;
 
"Bir aydır menisküsümde 2 tane yırtık var. Bu şekilde devam etmeye çalışıyoruz. Bugün ağrılar artınca 5 dakika da olsa oyundan çıkma gereği hissettim. Bunları dile getirmeyi çok sevmiyorum. Bunun adı fedakarlık değil. Büyük bir pastayı hepimiz paylaşıyoruz. İyi şeyler katabiliyorsam her zaman sahada olmak isterim. "
 
"Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada puan kaybına tahammülümüz yok. Maçtan önce çok güzel şeyler vardı. Lig TV verdi mi bilmiyorum, benim çocukluğumda defalarca izlemekten bıkmadığım insanları bugün burada gördüğüme çok mutlu oldum. Futbola bunları katmak lazım."
 
"Maçın başında fazla istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rakip oyunu kurmaya başladı. Bugün Erciyesspor takımı oyuna iyi top soktu bunun sıkıntısını yaşadık. Eğer Alper'in en son burada oynadığımız maçta kaznadığı pozisyona penaltı değil diyenler, bu pozisyon 1 milyon kere penaltı değil. Bize bu tarz verilmeyen bir sürü penaltı var. Hiç mi dokunmayacağız sahanın içinde. Ben penaltı olduğunu düşünmüyorum."
 
"Böyle maçlarda 3'ü atıp kopartmak lazım. Cömert harcıyoruz son haftalarda. Sanırım çok konuştum. Önümüzdeki hafta Antep maçı var ona hazırlanmak istiyoruz." 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!