comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal'ın büyük jokeri!

05 Mart 2014, Çarşamba 09:33

Kamerunlu golcü Pierre Webo'nun gol veya asist katkısı yaptığı mücadelelerde Fenerbahçe yenilgi yüzü görmedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sakat futbolcuların yavaş yavaş iyileşmesi ve takımdaki yerini alması sarı-lacivertli ekipte yüzleri güldürüyor.  

Son olarak ligin 23. haftasında Gençlerbirliği ile oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Moussa Sow ve Emmanuel Emenike'nin takımdaki yerini alması Ersun Yanal'ın endişelerini bir nebze de olsa azaltırken gözler Pierre Webo'ya çevrildi. 32 yaşındaki Kamerunlu golcünün önümüzdeki hafta Trabzonspor ile oynanacak mücadelede sahada olması beklenirken, Webo'nun yeşil sahalara dönüşünün sarı-lacivertli ekip için ayrı bir anlamı bulunuyor.  

WEBO ATIYOR, F.BAHÇE KAZANIYOR
Ligde oynanan son 4 mücadele sakatlığından dolayı takımdaki yerini alamayan ve son olarak 19. haftada talihsiz sakatlığı yaşadığı Eskişehirspor deplasmanında forma giyen Pierre Webo'nun , ilginç bir özelliği ortaya çıktı. Fenerbahçe forması ile bu sezon 18 maçta 7 gol ve 1 asistlik etkileyici bir performans sergileyen Kamerunlu golcünün gol veya asist yaptığı mücadelelerde Fenerbahçe'nin mutlak süretle galip geliyor olması dikkatlerden kaçmadı.  

ASİSTİ BİLE YETİYOR!  

Pierre Webo; Sivasspor, Kasımpaşa (2), Bursaspor, Antalyaspor, Çaykur Rizespor ve Ahkisar karşısında rakip fileleri sarsmayı başarırken, sarı lacivertli bu ekip bu 6 mücadelede de sahadan galip ayrılan taraf olmayı başardı. Deneyimli golcünün bu sezona ait tek asisti ise Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile oynanan derbi mücadelesine ait. Fenerbahçe, Pierre Webo'nun Cristian Baroni'nin 66. dakikada attığı golün asistini yaptığı bu mücadelede de 2-0'lık skor ile galip geldi.   Ayrıca en yakın rakibi Galatasaray ile arasında 6 puan park bulunan lider Fenerbahçe, Pierre Webo'dan mahrum kaldığı son 4 haftada tam olarak 5 puan kaybetti.

Kaynak: Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!