comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım Trabzon'a gidecek mi?

05 Mart 2014, Çarşamba 02:33

Fenerbahçeli yöneticilerin, Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla teknik heyet ve futbolculara destek olmak üzere Trabzon'a gideceği öğrenildi. Avni Aker Stadı'ndaki maç için 15 kişilik akreditasyon yaptırdığı bildirilen sarı-lacivertli kulübün bu talebini TürkiyeFutbol Federasyonu'na dailettiği kaydedildi

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Trabzonspor deplasmanında takımı yalnız bırakmayacak. 10 Mart pazartesi günü oynanacak sezonun en kritik maçı öncesi sarı-lacivertli yöneticiler takımla birlikte Trabzon'a gitme kararı aldı.

İki kulüp arasında 3 Temmuz 2011'de ortaya çıkan şike süreciyle birlikte başlayan gerginlik devam ederken, Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla yönetim kurulu üyelerinin teknik heyet ve futbolculara destek olmak üzere kafilede yer alacağı öğrenildi. Avni Aker Stadı'ndaki maç için 15 kişilik akreditasyon yaptırdığı bildirilen Fenerbahçe Kulübü'nün bu talebini Türkiye Futbol Federasyonu'na da ilettiği kaydedildi.

YILDIRIM KARARSIZ

Elazığspor maçında hakem Yunus Yıldırım ile girdiği diyalog nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti cezası alan ve bu cezası Tahkim Kurulu tarafından da onaylanan Başkan Aziz Yıldırım'ın Trabzon'a gitme konusunda net bir karar vermediği vurgulandı. Maçı stattan izlemesi yasak olan Yıldırım'ın Trabzon'a gitmesi durumunda karşılaşma öncesi takımın kaldığı otelde futbolculara bir motivasyon konuşması yapacağı ifadeedildi.

Bu arada Fenerbahçeli yöneticiler için Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün de harekete geçtiği ve kafilenin kente gelişinden ayrılışına kadar kendilerine özel bir ekibin eşlik edeceği kaydedildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!