comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Moussa Sow: "Daha şampiyon değiliz"

05 Mart 2014, Çarşamba 02:32

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, şampiyonluk için temkinli konuşurken, derbilerden çıkaracakları sonuca göre bakmaları gerektiğini söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün yıldız oyuncusu Moussa Sow şampiyonluk için temkinli konuşuyor. Kasım ayında bukonudaki görüşleri alınan Senegalli futbolcu kamuoyunun kendilerini bu kadar erken şampiyon ilan etmesinin doğru olmadığını ifade ederek “Daha Kasım ayındayız” demişti.

Gençlerbirliği maçından sonra Sow'a bir kez daha sarı-lacivertli takımın şampiyonluk şansını sorduk. Tecrübeli futbolcu oynanacak kritik derbiler olduğuna dikkat çekip henüz şampiyonluğu konuşmanın erken olduğunu belirtti. Öncelikle bu hafta yapılacak Trabzonspor maçınınkendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Moussa Sow, “Bir kere oynanacak derbiler var. Bu maçların şampiyonluğa önemli etkisi olacak. Hem Beşiktaş, hem Galatasaray bu mücadelenin içinde. Derbilerden sonra daha rahat konuşabiliriz. Ama bence şampiyonluk için Nisan ayından sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.

Tecrübeli futbolcu ayrıca sakatlığının tam olarak geçtiğini ve ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını kaydetti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!