comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yobo'nun alternatifi bulundu

05 Mart 2014, Çarşamba 01:33

Nijerya Milli Takım teknik direktörü Stephen Keshi, sakatlığı nedeniyle Meksika maçında forma giyemeyecek Yobo'nun yerine Düsseldorf'tan Balogun'u çağırdıklarını açıkladı.

Nijerya teknik direktörü Stephen Keshi, sakat olan Milli takım kaptanı Joseph Yobo'nun yerine Leon Balogun'u çağırdığını açıkladı.

Dünya Kupası'nda forma giyebilmek için Fenerbahçe'den Premier Lig ekibi Norwich City'e kiralık giden Joseph Yobo, sakat olduğu için Meksika ile oynanacak hazırlık maçında forma giyemeyecek. Milli Takım teknik direktörü Keshi ise, Yobo'nun yerine Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Leon Balogun'u çağırdığını açıkladığı basın toplantısında; "Yobo, sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Biz de Balogun'u çağırdık. Balogun takıma katıldı. Oldukça pozitif bir oyuncu ve gelir gelmez diğer oyuncularımızla kaynaştı. Meksika maçı, Balogun gibi oyuncularımız için oldukkça kritik. İyi izlenim bırakırlarsa Dünya Kupası'nda forma giyecekler" dedi.

Nijerya Milli Takım kadrosunda, Balogun gibi daha önce hiç forma giymemiş Ramon Azeez, Imoh Ezekiel ve Michael Uchebo yer alıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!